Fatih Dizisi Başlamadan Kanal Değiştiridi

Çok sevdiğin Fox hiç toplamıyor değil mi...

- - - Ekleme - - -

Ayrıca dizi daha başlamadı bile. Neyi kimden topluyor...
showla medyapımın anlaştığını sağır sultan duydu starın ayptığı aç gözlülük kendi bir şey keşfedip tuttursun artık hep showdan alıyor

showla medyapımın anlaştığını sağır sultan duydu starın ayptığı aç gözlülük kendi bir şey keşfedip tuttursun artık hep showdan alıyor

show derdine yansın ..

ne demişler : işini bilmeyen çavuşlar, oturup tümseğini avuçlar
)

Survivor 3 gün olmaz belki Star düşmemeli Show'un hatasına. Sonra Acun başka kanala giderse sonu Show gibi olur.

Acun 3 gün yayınlamak isterse, Star hayır diyemez.

Hafta sonu reytingler çok iyi gelirse, Pazartesinden vazgeçmez Acun, özeti bile A/B'de 2. olur.

Acun 3 gün yayınlamak isterse, Star hayır diyemez.

Hafta sonu reytingler çok iyi gelirse, Pazartesinden vazgeçmez Acun, özeti bile A/B'de 2. olur.

yetenek sizsiniz tek güne iner

o ses pazara gelir .. daha güzel olur ..

bana kalsa macunu toptan kaldırırımda yani çok istiyorsa star illede macun olsun diyorsa iki gün yeterli..

yetenek sizsiniz tek güne iner

o ses pazara gelir .. daha güzel olur ..

bana kalsa macunu toptan kaldırırımda yani çok istiyorsa star illede macun olsun diyorsa iki gün yeterli..

Yetenek ve O Ses erken bitiyor zaten. İlk önce O Ses biter yerine Yetenek yayınlanır, yarı finaller haftada 3 gün olur yani.

Yetenek'in finali yayınlandıktan sonra 3 gün Survivor'a kalır...

Yetenek ve O Ses erken bitiyor zaten. İlk önce O Ses biter yerine Yetenek yayınlanır, yarı finaller haftada 3 gün olur yani.

Yetenek'in finali yayınlandıktan sonra 3 gün Survivor'a kalır...

yani her türlü 3 gün acuna katlanacağız diyorsun
)

showda yayinlanacagina dair bir iddia oldugunda oyle demiyordun ama

sende haftalardır SBT Kale almıyoruz diyordun daha pazartesi günü Karadayı Zirvede Yer Almıs Diyordun

madem sbt kale almıyon nıe sbt ye gore konusuyon ://

Her Mesaj'da Kıskırtmaya yonelık hareketler yapma haluk la aramızdakı fark ben Kuralına Göre Oynarım =)