Fatih Dizisi Başlamadan Kanal Değiştiridi

mahoni star 1 numara zirvede uçuyor kopuyor rakiplere tepik atıyor dimi :d

bu mesaj için mahoni 10 fake üyelik açar hepsinden bu mesajı beğenir😀d😀d:d

Star - Show ilişkisi Ünal Aysal - Sadri Şener ilişkisine dönmeye başladı. :D

Açıkçası ben böyle bir şey beklemiyordum. Çünkü Show'un toparlanması için en önemli kozlardan biriydi.

Şimdi Star'ın ne yapacağını kestirmek gerçekten zor. Pazartesi en doğru gün olur fakat O Ses Türkiye çok iyi gidiyor ve Ocak'ta bitmez gibi gözüküyor. Eğer dizi Şubat'a kalırsa o zaman işler değişir Pazartesi olacağı kesinleşir tabii. :)
-Fatih dizisi nerede?
-Lan onu da mı aldınız?:D

Kesinlikle Pazartesi yayınlanır.

Çünkü O Ses ocakta biter. Yerine popstar gelecekti. Demek ki popstar'dan vazgeçip bunu almış star.

- - - Ekleme - - -

Yalnız Star, Show'un iliğini kemiğini kuruttu. İnsafsız. Show da zamanında çok cimrilik yaptı ama... Hep kaptırdı yapımlarını.

Star - Show ilişkisi Ünal Aysal - Sadri Şener ilişkisine dönmeye başladı. :D

Açıkçası ben böyle bir şey beklemiyordum. Çünkü Show'un toparlanması için en önemli kozlardan biriydi.

Şimdi Star'ın ne yapacağını kestirmek gerçekten zor. Pazartesi en doğru gün olur fakat O Ses Türkiye çok iyi gidiyor ve Ocak'ta bitmez gibi gözüküyor. Eğer dizi Şubat'a kalırsa o zaman işler değişir Pazartesi olacağı kesinleşir tabii. :)

Survivor geliyor. :D Pazartesi yine dolu olacaktır. :) Gerçi genelde hafta sonları yayınlanıyordu survivor ama pazartesine de sarktığı oluyordu diye hatırlıyorum. :D