Star Tv bence akıllılık yapmış. Ben bu dizi nin en azından Total de zirveye oynayacağını düşünüyorum. Bakalım hangi gün yayınlanacak? Bence Pazartesi
gününe bağlı içbir gün kolay koaly zirveye erleşemez belki haftasonu o da bu dizi haftasonunna konmazpazatesi 7 -8 alan 2 dizi var salı da aynı şekil çarşamba 10 alan bi r dizi 5-6 alan 3 dizi perşembe şu anlık sadece vadi cuma zaten karışık
o dönemi iyi yansıtöaları zor mutlaka hatalar olacak ve büyütecek insalar da olacak işleri zor medyapımın diğer dönem dişzisi vedaya bakarak pek de iyigitmeyecek gibi
Veda gibi işleniş yavaş olursa yandık. Veda'da adam konuşmaya başlıyor iki kelimeyle anlatacağı konuyu dönüp dolaştırıyor. Ben o sırada markete gidip kola alıyorum anca bitiyor konuşması.
Yetenek Sizsiniz ve Survivor'ın 3 gün olacağını sanmıyorum.
Çünkü sezonun başında Star Tv'den yapılan açıklamada; O Ses ocakta bitecek, yerine popstar yarışması yayınlayacağız demişlerdi.
Büyük ihtimal popstardan vazgeçtiler. Pazartesi bu diziyi yayınlayacaklar.
Star Yetenek ve Survivor'ı 3 gün yayınlamak gibi bir salaklığı yapmamalı. Kalite kalite diye bağırıyorlardı, 3 gün aynı programla kalite mi olurmuş! 2 bile fazla...