Fatih Dizisi Başlamadan Kanal Değiştiridi

Star Tv bence akıllılık yapmış. Ben bu dizi nin en azından Total de zirveye oynayacağını düşünüyorum. Bakalım hangi gün yayınlanacak? Bence Pazartesi

Star Tv bence akıllılık yapmış. Ben bu dizi nin en azından Total de zirveye oynayacağını düşünüyorum. Bakalım hangi gün yayınlanacak? Bence Pazartesi

gününe bağlı içbir gün kolay koaly zirveye erleşemez :Dbelki haftasonu o da bu dizi haftasonunna konmaz:Dpazatesi 7 -8 alan 2 dizi var salı da aynı şekil çarşamba 10 alan bi r dizi 5-6 alan 3 dizi perşembe şu anlık sadece vadi cuma zaten karışık:D

gününe bağlı içbir gün kolay koaly zirveye erleşemez :Dbelki haftasonu o da bu dizi haftasonunna konmaz:Dpazatesi 7 -8 alan 2 dizi var salı da aynı şekil çarşamba 10 alan bi r dizi 5-6 alan 3 dizi perşembe şu anlık sadece vadi cuma zaten karışık:D

Bak ben Acun u unutmuşum Cumartesi den Pazartesi ye kadar Acub a ait. Çarşamba saten MY var, Cuma ya büyük bir ihtimalle Tuba gelecek. Yani ya salı yada Perşembe günü. Şu anda Perşembe daha kolay gibi görünüyor ama Beren de geldikten sonra Vadi ve Beren arasında kimse tutunamaz hele erkekler Vadi yi izlerken Fatih hayal kirıklığı yaşar.

Salı gününe koysalar çok daha iyi olur. Perşembe günü zor olabilir işi. Tabi farklı bir günede koyabilirler, sonuç olarak dizi başlayasıya kadar çok değişiklik olacaktır. :)

Yetenek Sizsiniz ve Survivor'ın 3 gün olacağını sanmıyorum.

Çünkü sezonun başında Star Tv'den yapılan açıklamada; O Ses ocakta bitecek, yerine popstar yarışması yayınlayacağız demişlerdi.

Büyük ihtimal popstardan vazgeçtiler. Pazartesi bu diziyi yayınlayacaklar.

Star Yetenek ve Survivor'ı 3 gün yayınlamak gibi bir salaklığı yapmamalı. Kalite kalite diye bağırıyorlardı, 3 gün aynı programla kalite mi olurmuş! 2 bile fazla...

devrım evım super oyuncu vallaha helal olsun

buçuk milyonluk seyirci sayısıyla kırılması zor bir rekora imza atan " Fetih 1453" ün devamını anlatacak olan "Fatih" dizisi yayınlanmaya başlamadan kanal değiştirdi. Show TV ekranlarında yayınlanacağı açıklanan Fatih dizisi, kanalın yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı Star TV ile anlaştı.

Muhteşem Yüzyıl dizisini de yayınlayan Star TV ikinci bir Osmanlı dizisine evsahipliği yapacak. Fatih dizisinin ocak ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak.
OYUNCU SEÇİMLERİ DEVAM EDİYOR
"Fatih"in oyuncu kadrosunda, filmde olduğu gibi, Devrim Evin ,Şahika Koldemir,Cengiz Coşkun,Sedat Mert ve Dilek Serbest yer alırken; dizide yer alacak diğer karakterler için cast çalışmaları devam ediyor.
Fetih 1453 filminin devamı olarak televizyona uyarlanacak olan Fatih dizisi başlamadan kanal değiştirdi.Daha önce Show Tv'de başlayacağı duyurulan dizi Show Tv'nin maddi sıkıntıları yüzünden Star Tv'ye geçti.Fatih ocak 2013'de Star TV ekranlarında başlayacak.

muhteşemin yarısı kadar reyting alsa başarıdır ama bunuda başarabileceğini sanmıyorum..

Dizi hakkında olumlu düşüncelerin var o dönem iyi yansıtılırsa tutar.

o dönemi iyi yansıtöaları zor :D mutlaka hatalar olacak ve büyütecek insalar da olacak işleri zor medyapımın diğer dönem dişzisi vedaya bakarak pek de iyigitmeyecek gibi

o dönemi iyi yansıtöaları zor :D mutlaka hatalar olacak ve büyütecek insalar da olacak işleri zor medyapımın diğer dönem dişzisi vedaya bakarak pek de iyigitmeyecek gibi

Veda gibi işleniş yavaş olursa yandık. :D Veda'da adam konuşmaya başlıyor iki kelimeyle anlatacağı konuyu dönüp dolaştırıyor. Ben o sırada markete gidip kola alıyorum anca bitiyor konuşması. :D

Veda gibi işleniş yavaş olursa yandık. :D Veda'da adam konuşmaya başlıyor iki kelimeyle anlatacağı konuyu dönüp dolaştırıyor. Ben o sırada markete gidip kola alıyorum anca bitiyor konuşması. :D

bkışmalr falan da olur kesin :Dbir de dizinin karakterleri ve oyuncular hala belli değil ocak a fazla kalmadı kolay çekilcek bir iş değil

Yetenek Sizsiniz ve Survivor'ın 3 gün olacağını sanmıyorum.

Çünkü sezonun başında Star Tv'den yapılan açıklamada; O Ses ocakta bitecek, yerine popstar yarışması yayınlayacağız demişlerdi.

Büyük ihtimal popstardan vazgeçtiler. Pazartesi bu diziyi yayınlayacaklar.

Star Yetenek ve Survivor'ı 3 gün yayınlamak gibi bir salaklığı yapmamalı. Kalite kalite diye bağırıyorlardı, 3 gün aynı programla kalite mi olurmuş! 2 bile fazla...

Popstar, Acun transferinden sonra rafa kalktı muhtemelen...

Tutmuş Survivor'ı yayınlamak varken Pazartesi yeni bir proje yayınlamazlar. :)

Kalite diye ilk başta söylüyorlardı, uzun zamandır böyle bir şey iddaa etmiyorlar zaten. :)