ay sen ne anlarsın .ss medet gibi bacağını kırmalı senin deNe boş sahne.5.17 - 5.27 arasını izleseniz yeterli resmen.Böyle böyle dolduruyorlar işte 2.5 saat bölümü.
Ooooo Bu kendini gizleyen ve havalı takılanlar hep dizi yıldızı çıkıyor ayoll
Neee @Harunnn60 benim dizimi mi geçicekOoooo Bu kendini gizleyen ve havalı takılanlar hep dizi yıldızı çıkıyor ayoll
@Harunnn60 A Rakip geldi @Forumdash aynı güne dizi yapın bakalım kim geçecek@destere @XanTier
@Harunnn60 Senin gibi sonradan olmadı ayoll taa çocukkan doğuştan başladı bu işlereNeee @Harunnn60 benim dizimi mi geçicek
Neee @Harunnn60 benim dizimi mi geçicek
Ohaaa @destere @Harunnn60 ın sır gibi sakladığı çocukluk dizi sahnesini bulmuşevet @Harunnn60 daha cücük kadarken başlamıştı sanat hayatınabak burdada sanat hayatına atıldığı ilk sahneyi görmek mümkün
Yine özlemişsin bakıyorum da benievet @Harunnn60 daha cücük kadarken başlamıştı sanat hayatınabak burdada sanat hayatına atıldığı ilk sahneyi görmek mümkün
Birazdan gelir geç kaldıYine özlemişsin bakıyorum da beni
Haber vermişsindir öbür uygulamadanBirazdan gelir geç kaldı
Sosyal medyalarla işimiz olmuyor kı bizim oğlanın ne haltlar karıştırdığından bir haberdarım kim bilir napıyorHaber vermişsindir öbür uygulamadan
Ben anında nasıl buraya damladığını anladım aslındaSosyal medyalarla işimiz olmuyor kı bizim oğlanın ne haltlar karıştırdığından bir haberdarım kim bilir napıyor@destere
Aha geldi yine @destereBen anında nasıl buraya damladığını anladım aslında
Sosyal medyalarla işimiz olmuyor kı bizim oğlanın ne haltlar karıştırdığından bir haberdarım kim bilir napıyor@destere
geç kaldım bu sefer ama donanımlı geldimHaber vermişsindir öbür uygulamadan
Supernaturalı başka bölümü olsa izlemezdingeç kaldım bu sefer ama donanımlı geldimartık claire kimi deldi kaia niye öldü falan filan ehrşeyden haberim var @Forumdash yorumumu bekliyordur zatn)
Küçük oyunlarını yemiyorum artıkgeç kaldım bu sefer ama donanımlı geldimartık claire kimi deldi kaia niye öldü falan filan herşeyden haberim var @Forumdash yorumumu bekliyordur zatn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?