Faruk Şok Faruk İptal Faruk Vefat

Midem bulundu valla ya :( Bu nasıl birisi böyle hem özelden bese friend diyip hem taglara lovegaga yazıp burada böyle konuşması :( İfşa mı istiyorsun :A @destere @Çiğdem-

Midem bulundu valla ya :( Bu nasıl birisi böyle hem özelden bese friend diyip hem taglara lovegaga yazıp burada böyle konuşması :( İfşa mı istiyorsun :A @destere @Çiğdem-
@Harunnn60 a kendi ellerimle böcüklü çorba hazırladım birazda siyanür katmışımki afiyetle yiyebilir :)

@Harunnn60 gel çorban hazır :)

Ekli dosyayı görüntüle 58251
Gece gece benimde midemi bulandırdın be sen çorba falan yapma :F

Gerçi bu çorbayı gören Harun yatağında fırlayarak kaçar tamam iyileştim diyerek :F

hogathamla aynı klavyeyi kullanıyoruz aynı mekandayız tabiki birbirimizden haberi,miz olacak :) yakında aynı yorganı paylaşırız inşallah :)

sizin süper portakal ne güzel diziymiş öyle o tarz dizileri seviyorum:) 13. sezondan bir bölüm izle yeterli bir onsezon artık izlemesende olur nasıl olsa bişey değişmiyor :)
Tamam tamam ben arada sana böyle tavsiye edicem. Tadını aldın bi kere hep istersin artık :A

Tamam tamam ben arada sana böyle tavsiye edicem. Tadını aldın bi kere hep istersin artık :A
her on yılda bir sık sık hatırlat :) hem sen shadow hunter izliyordun değilmi bunlardan bir farkı yok :) orda @Çiğdem- in parlağı biraz şey ama yani erkeklerle oynaşıyordu artık dean ne durumda bilemem :)

suç oğlanlarda değil @Çiğdem- in alıcı gözle baktığı yumuşuyor şu oğlan da normal başlamıştı 4.bölümde gay olduğu ortaya çıktı:A
Shadow hunter sanırım oğlanlar şapıyormuş:X
her on yılda bir sık sık hatırlat :) hem sen shadow hunter izliyordun değilmi bunlardan bir farkı yok :) orda @Çiğdem- in parlağı biraz şey ama yani erkeklerle oynaşıyordu artık dean ne durumda bilemem :)
Seksi oğlanları erkekler boş bırakmıyor anlamadım vlla yabancı dizilerde :F Kadınlar ellerini çabuk tutsalar öyle olmaz :A

Seksi oğlanları erkekler boş bırakmıyor anlamadım vlla yabancı dizilerde :F Kadınlar ellerini çabuk tutsalar öyle olmaz :A
kız zaten senin sevdiğin oğlanların göğüs bölgeleri seninkilerden büyük oluyor hep derim zaten evde kalmış, çirkin bir kız bulunur illa herkese bu oğlanlar meme yapıyorsa vardır bir sebebi:A