bu bölüm harikaydı senin saplar iki dakka falan gözüktü ordada dayak yiyorlardı ne güzelSupernaturalı başka bölümü olsa izlemezdin@Forumdash
bu bölüm harikaydı senin saplar iki dakka falan gözüktü ordada dayak yiyorlardı ne güzelSupernaturalı başka bölümü olsa izlemezdin@Forumdash
evet bekleniyorsungeç kaldım bu sefer ama donanımlı geldimartık claire kimi deldi kaia niye öldü falan filan herşeyden haberim var @Forumdash yorumumu bekliyordur zatn
)
hogathamla aynı klavyeyi kullanıyoruz aynı mekandayız tabiki birbirimizden haberi,miz olacakKüçük oyunlarını yemiyorum artık![]()
sizin süper portakal ne güzel diziymiş öyle o tarz dizileri seviyorumevet bekleniyorsun![]()
Küçük oyunlarını yemiyorum artık![]()
Harun biraz hastaymış Hadi çorba yap kendi ellerinle yedir @destere arkadaşlık bugünler içinhogathamla aynı klavyeyi kullanıyoruz aynı mekandayız tabiki birbirimizden haberi,miz olacakyakında aynı yorganı paylaşırız inşallah
![]()
@Harunnn60 a kendi ellerimle böcüklü çorba hazırladım birazda siyanür katmışımki afiyetle yiyebilir
Midem bulundu valla yaBu nasıl birisi böyle hem özelden bese friend diyip hem taglara lovegaga yazıp burada böyle konuşması
İfşa mı istiyorsun
@destere @Çiğdem-
Gece gece benimde midemi bulandırdın be sen çorba falan yapma@Harunnn60 a kendi ellerimle böcüklü çorba hazırladım birazda siyanür katmışımki afiyetle yiyebilir
@Harunnn60 gel çorban hazır
Ekli dosyayı görüntüle 58251
İnsan der ben yaparım sana çorba diyeGece gece benimde midemi bulandırdın be sen çorba falan yapma
Gerçi bu çorbayı gören Harun yatağında fırlayarak kaçar tamam iyileştim diyerek![]()
Ben zaten yaparım , @destere ile aran düzelsin diye dedimİnsan der ben yaparım sana çorba diye![]()
İnsan der ben yaparım sana çorba diye![]()
daha bu neyki çorba ön atıştırmalıktı asıl yemek gelecek daha o zaman kaçacak delik arasın gagaBen zaten yaparım , @destere ile aran düzelsin diye dedim![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 Zımba gibi olmuştur bence daha kendini yorma cnmdaha bu neyki çorba ön atıştırmalıktı asıl yemek gelecek daha o zaman kaçacak delik arasın gaga![]()
Tamam tamam ben arada sana böyle tavsiye edicem. Tadını aldın bi kere hep istersin artıkhogathamla aynı klavyeyi kullanıyoruz aynı mekandayız tabiki birbirimizden haberi,miz olacakyakında aynı yorganı paylaşırız inşallah
sizin süper portakal ne güzel diziymiş öyle o tarz dizileri seviyorum13. sezondan bir bölüm izle yeterli bir onsezon artık izlemesende olur nasıl olsa bişey değişmiyor
![]()
her on yılda bir sık sık hatırlatTamam tamam ben arada sana böyle tavsiye edicem. Tadını aldın bi kere hep istersin artık![]()
kız hangi diziden bahsediyonuz
Shadow hunter sanırım oğlanlar şapıyormuşkız hangi diziden bahsediyonuz![]()
suç oğlanlarda değil @Çiğdem- in alıcı gözle baktığı yumuşuyor şu oğlan da normal başlamıştı 4.bölümde gay olduğu ortaya çıktıShadow hunter sanırım oğlanlar şapıyormuş![]()
suç oğlanlarda değil @Çiğdem- in alıcı gözle baktığı yumuşuyor şu oğlan da normal başlamıştı 4.bölümde gay olduğu ortaya çıktı![]()
Shadow hunter sanırım oğlanlar şapıyormuş![]()
Seksi oğlanları erkekler boş bırakmıyor anlamadım vlla yabancı dizilerdeher on yılda bir sık sık hatırlathem sen shadow hunter izliyordun değilmi bunlardan bir farkı yok
orda @Çiğdem- in parlağı biraz şey ama yani erkeklerle oynaşıyordu artık dean ne durumda bilemem
![]()
kız zaten senin sevdiğin oğlanların göğüs bölgeleri seninkilerden büyük oluyor hep derim zaten evde kalmış, çirkin bir kız bulunur illa herkese bu oğlanlar meme yapıyorsa vardır bir sebebiSeksi oğlanları erkekler boş bırakmıyor anlamadım vlla yabancı dizilerdeKadınlar ellerini çabuk tutsalar öyle olmaz
![]()
Senin iftiralarına neyse ki @destere kulak asmıyorkız zaten senin sevdiğin oğlanların göğüs bölgeleri seninkilerden büyük oluyor hep derim zaten evde kalmış, çirkin bir kız bulunur illa herkese bu oğlanlar meme yapıyorsa vardır bir sebebi![]()