ay sen ne anlarsın .ss medet gibi bacağını kırmalı senin deNe boş sahne.5.17 - 5.27 arasını izleseniz yeterli resmen.
Böyle böyle dolduruyorlar işte 2.5 saat bölümü.
![]()
Ooooo Bu kendini gizleyen ve havalı takılanlar hep dizi yıldızı çıkıyor ayoll
Neee @Harunnn60 benim dizimi mi geçicekOoooo Bu kendini gizleyen ve havalı takılanlar hep dizi yıldızı çıkıyor ayoll
@Harunnn60 A Rakip geldi @Forumdash aynı güne dizi yapın bakalım kim geçecek@destere @XanTier
@Harunnn60 Senin gibi sonradan olmadı ayoll taa çocukkan doğuştan başladı bu işlereNeee @Harunnn60 benim dizimi mi geçicek![]()
Neee @Harunnn60 benim dizimi mi geçicek![]()
Ohaaa @destere @Harunnn60 ın sır gibi sakladığı çocukluk dizi sahnesini bulmuşevet @Harunnn60 daha cücük kadarken başlamıştı sanat hayatınabak burdada sanat hayatına atıldığı ilk sahneyi görmek mümkün
![]()
Yine özlemişsin bakıyorum da benievet @Harunnn60 daha cücük kadarken başlamıştı sanat hayatınabak burdada sanat hayatına atıldığı ilk sahneyi görmek mümkün
![]()
Birazdan gelir geç kaldıYine özlemişsin bakıyorum da beni![]()
Haber vermişsindir öbür uygulamadanBirazdan gelir geç kaldı![]()
![]()
![]()
Sosyal medyalarla işimiz olmuyor kı bizim oğlanın ne haltlar karıştırdığından bir haberdarım kim bilir napıyorHaber vermişsindir öbür uygulamadan![]()
Ben anında nasıl buraya damladığını anladım aslındaSosyal medyalarla işimiz olmuyor kı bizim oğlanın ne haltlar karıştırdığından bir haberdarım kim bilir napıyor![]()
![]()
@destere
Aha geldi yine @destereBen anında nasıl buraya damladığını anladım aslında![]()
Sosyal medyalarla işimiz olmuyor kı bizim oğlanın ne haltlar karıştırdığından bir haberdarım kim bilir napıyor![]()
![]()
@destere
geç kaldım bu sefer ama donanımlı geldimHaber vermişsindir öbür uygulamadan![]()
Supernaturalı başka bölümü olsa izlemezdingeç kaldım bu sefer ama donanımlı geldimartık claire kimi deldi kaia niye öldü falan filan ehrşeyden haberim var @Forumdash yorumumu bekliyordur zatn
)
Küçük oyunlarını yemiyorum artıkgeç kaldım bu sefer ama donanımlı geldimartık claire kimi deldi kaia niye öldü falan filan herşeyden haberim var @Forumdash yorumumu bekliyordur zatn
)