çığlık senaryosundaydı ama ooo farklı hayatlara nerden taşıdık bu konuyuama önce bir şu dolap sahnesinin çekimi bitsinde sonra senaryoyu değiştirir biz daha bodrumda sigortaya bakacaktık birlikte
çığlık senaryosundaydı ama ooo farklı hayatlara nerden taşıdık bu konuyuama önce bir şu dolap sahnesinin çekimi bitsinde sonra senaryoyu değiştirir biz daha bodrumda sigortaya bakacaktık birlikte
dolap öyle bulunmaz bişeymi? her senaryoda bir ev var her evdede dolap varçığlık senaryosundaydı ama ooo farklı hayatlara nerden taşıdık bu konuyu
tamamda ben her senaryoda senle dolabamı girmek zorundayım yanı sen tek başına gir ne yapıyorsan yapdolap öyle bulunmaz bişeymi? her senaryoda bir ev var her evdede dolap var
Dolap desterenin tabutu olacakhahahha tamam dolabı destereye hediye edelim bende böylecelikle kurtulayım bundan hatta dolaba koyup bunu denize atalım
hahahah süperr olur aklı başına gelsinDolap desterenin tabutu olacak
yanımda dolaba girecek kişiye bağlı tabut cennete dönebilir yada cehennemeDolap desterenin tabutu olacak
wayy wayy wayyyanımda dolaba girecek kişiye bağlı tabut cennete dönebilir yada cehenneme
tamamda biz katilden saklanmak için kapalı bir alan aramıyormuyuz ? napalım çatıyamı çıkalım ya dolaba yada banyoya biryere kaçmamız lazımtamamda ben her senaryoda senle dolabamı girmek zorundayım yanı sen tek başına gir ne yapıyorsan yap
aaaa evet bu sefer sen haklısın galiba öyle bir durumda saklanmamız doğru olur tabi 🙂🙂tamamda biz katilden saklanmak için kapalı bir alan aramıyormuyuz ? napalım çatıyamı çıkalım ya dolaba yada banyoya biryere kaçmamız lazım
Katil ayağına kekledi seniaaaa evet bu sefer sen haklısın galiba öyle bir durumda saklanmamız doğru olur tabi 🙂🙂
aaaa evet bu sefer sen haklısın galiba öyle bir durumda saklanmamız doğru olur tabi 🙂🙂
gözlemciye kanma çiğdem sadece saklanmak için dolaba giriyoruz )Katil ayağına kekledi seni
eh peki dediğin gibi olsungözlemciye kanma çiğdem sadece saklanmak için dolaba giriyoruz )
dolap şimdi sıcak olur orda öyle elbiseylemi duracağız? o kısım için bişeyler düşün artık fanmı takarsın dolaba naparsın ayarla bişeyler, yoksa şimdi sıcaktan elbiseleri çıkarırız yanlış anlaşılıreh peki dediğin gibi olsun
Fan pahalı uğraştırma fanla beni sanat için soyunun en iyisidolap şimdi sıcak olur orda öyle elbiseylemi duracağız? o kısım için bişeyler düşün artık fanmı takarsın dolaba naparsın ayarla bişeyler, yoksa şimdi sıcaktan elbiseleri çıkarırız yanlış anlaşılır
Fan pahalı uğraştırma fanla beni sanat için soyunun en iyisi
aaa ne soyunması beee şunu buzdolabına koyda bir tarafı buz tutsun aklı başına gelsin hahadolap şimdi sıcak olur orda öyle elbiseylemi duracağız? o kısım için bişeyler düşün artık fanmı takarsın dolaba naparsın ayarla bişeyler, yoksa şimdi sıcaktan elbiseleri çıkarırız yanlış anlaşılır
tamamda bu sefer terliği yediğimiz gibi dolaptan şutlandığımızla kalırız )Fan pahalı uğraştırma fanla beni sanat için soyunun en iyisi
Yalnız beraber giricekmişsiniz sende donarsın demiş olayım 😉 en iyisi dolap olmasınaaa ne soyunması beee şunu buzdolabına koyda bir tarafı buz tutsun aklı başına gelsin haha
Şutlanırsan katile yakalanırsıntamamda bu sefer terliği yediğimiz gibi dolaptan şutlandığımızla kalırız )
evet ) heheehe soğukta sarışılıp ısınırız )aaa ne soyunması beee şunu buzdolabına koyda bir tarafı buz tutsun aklı başına gelsin haha
dolap nerden çıktı zatennn bu arada hahaha senaryona mdahale ediyor @destereYalnız beraber giricekmişsiniz sende donarsın demiş olayım 😉 en iyisi dolap olmasın
Şutlanırsan katile yakalanırsın