tabiki taksim meydanından cıbıl dolaşırım icabında sanat bu öyle az buz değil )Sanat için soyunurumda diyosun yani
tabiki taksim meydanından cıbıl dolaşırım icabında sanat bu öyle az buz değil )Sanat için soyunurumda diyosun yani
@Çiğdem- görüyomusun arkadaşı sanat için yapmıyacağı şey yok büyük fedakarlık yapıyotabiki taksim meydanından cıbıl dolaşırım icabında sanat bu öyle az buz değil )
amann bir kurtulamadım senden pompy ve gözlemci bütün senaryolarda karşıma sen çkıyorsun rüşvet falanmı veriyorsun senaristlere@gözlemci nin önümüzdeki bölüm yayınlayacağı fragmanları izledim orda öyle bişey var )
hayat kıvırma sanatıdır başarıya ulaşmak için kıvırmak şart )
ıyyyy kimm ne yapsın bunun cıbıll halini@Çiğdem- görüyomusun arkadaşı sanat için yapmıyacağı şey yok büyük fedakarlık yapıyo
@pompy nin senaryosunda olmayı bende sevmiyorum ) habire patlatıp duruyor bizi, iki çift laf edemedik o senaryoda.. gözümüz faltaşı gibi açılmış korkudan bakışamadık bile? o ne biçim senaryo diken üstünde aşk hikayesi yaşamak insanı strese sokuyor her bölümde 5 yıl yaşlanıyoruz strestenamann bir kurtulamadım senden pompy ve gözlemci bütün senaryolarda karşıma sen çkıyorsun rüşvet falanmı veriyorsun senaristlere
ıyyyy kimm ne yapsın bunun cıbıll halini
offff ben senle dolaba falan girmem banane gözlemciye söyliyimde sernaryoyu değiştirsin haha@pompy nin senaryosunda olmayı bende sevmiyorum ) habire patlatıp duruyor bizi, iki çift laf edemedik o senaryoda.. gözümüz faltaşı gibi açılmış korkudan bakışamadık bile? o ne biçim senaryo diken üstünde aşk hikayesi yaşamak insanı strese sokuyor her bölümde 5 yıl yaşlanıyoruz stresten
ama @gözlemci nin senaryosu daha hoş en azından dolapta rahat rahat iki çift laf yapar sohbet ederiz bombada patlamıyor cennet cennet
Malesef öyle oluyor in gibi çocukhahahahah ayoll senaristim diyorsun ama çocuk her senaryonda oynuyor senin ruhun duymuyor hahaha
Canınız sağolsun ne diyimm 🙁ben bir şekilde senaryoya sızıyorum kaçış yok ben varsam iki güne sende yanımdasın demektir bu konuyuda batırırız hep beraber ) @gözlemci yandı valla
Ben sokacam onu dolaba bu hafta salı 23.00da 😉hahahah ayoll ne işimiz var dolapta nedir senin bu dolap merakın
Belki dolapta selim'e bişeyler yaparsın oklava olmazda bıçak olur,katil sen çıkarsın ahahahoffff ben senle dolaba falan girmem banane gözlemciye söyliyimde sernaryoyu değiştirsin haha
@destere bu gidişle elimde kalıcak zaten ayolll yakınlaşırız belki diye ablan olarak bile gelmeye lazıyım diyor hahahha yuhh artıkMalesef öyle oluyor in gibi çocuk
Canınız sağolsun ne diyimm 🙁
Ben sokacam onu dolaba bu hafta salı 23.00da 😉
Belki dolapta selim'e bişeyler yaparsın oklava olmazda bıçak olur,katil sen çıkarsın ahahah
Boşver kabul et bacı baacı takılırsınız@destere bu gidişle elimde kalıcak zaten ayolll yakınlaşırız belki diye ablan olarak bile gelmeye lazıyım diyor hahahha yuhh artık
bende öyle dedim sarılırız dolapta kız olmak daha iyi bu durumda falan bişiler diyor hahaBoşver kabul et bacı baacı takılırsınız
@destere kaçırma bak bunu kız kıza takılırsınız bende size 4 yüz grubundan kız kıza şarkısını armağane der senaryoma eklerim sizi ....bu şekildebende öyle dedim sarılırız dolapta kız olmak daha iyi bu durumda falan bişiler diyor haha
ayyyy sarılma falan noluyor öylebende öyle dedim sarılırız dolapta kız olmak daha iyi bu durumda falan bişiler diyor haha
olsun yeterki aynı dolaba düşelim sende lafı çevirme şimdi dolap sahnesini bekliyoruz klibi sonra düşünürüz artık@destere kaçırma bak bunu kız kıza takılırsınız bende size 4 yüz grubundan kız kıza şarkısını armağane der senaryoma eklerim sizi ....bu şekilde
Tamam ben sizi aynı dolaba düşürcem sakın yanlışlıkla diğer dolaba gireyim deme çiğdem şuna giricek ;ayyyy sarılma falan noluyor öyle
içim bir tuhaf oldu
olsun yeterki aynı dolaba düşelim sende lafı çevirme şimdi dolap sahnesini bekliyoruz klibi sonra düşünürüz artık
dolapta çok seksi duruyor @Çiğdem- den vazgeçip dolabımı alıp gitsem napsam )Tamam ben sizi aynı dolaba düşürcem sakın yanlışlıkla diğer dolaba gireyim deme çiğdem şuna giricek ;
Evet dolapta iyidir ,ince uzun ve seksidolapta çok seksi duruyor @Çiğdem- den vazgeçip dolabımı alıp gitsem napsam )
ama 90-60-90 değil olmaz buEvet dolapta iyidir ,ince uzun ve seksi
niye canım ölçüleri 1 er 2 şer cm küçük çıktıysa sorun mu olur 88 61 88ama 90-60-90 değil olmaz bu
işte o 61 i nerde ortası ince bir dolap lazımniye canım ölçüleri 1 er 2 şer cm küçük çıktıysa sorun mu olur 88 61 88
Benim baktığım yerden gözüküyor sen hangi taraftan bakıyorsunişte o 61 i nerde ortası ince bir dolap lazım
ayyyy sarılma falan noluyor öyle
içim bir tuhaf oldu
olsun yeterki aynı dolaba düşelim sende lafı çevirme şimdi dolap sahnesini bekliyoruz klibi sonra düşünürüz artık
hahahha tamam dolabı destereye hediye edelim bende böylecelikle kurtulayım bundan hatta dolaba koyup bunu denize atalımEvet dolapta iyidir ,ince uzun ve seksi
ama önce bir şu dolap sahnesinin çekimi bitsinde sonra senaryoyu değiştirir biz daha bodrumda sigortaya bakacaktık birliktehahahha tamam dolabı destereye hediye edelim bende böylecelikle kurtulayım bundan hatta dolaba koyup bunu denize atalım