Farklı Hayatlar (10 Mayıs) Tanıtım

@gözlemci nin önümüzdeki bölüm yayınlayacağı fragmanları izledim orda öyle bişey var :))

hayat kıvırma sanatıdır başarıya ulaşmak için kıvırmak şart :))
amann bir kurtulamadım senden pompy ve gözlemci bütün senaryolarda karşıma sen çkıyorsun rüşvet falanmı veriyorsun senaristlere :F

@Çiğdem- görüyomusun arkadaşı sanat için yapmıyacağı şey yok büyük fedakarlık yapıyo :F
ıyyyy kimm ne yapsın bunun cıbıll halini :F

amann bir kurtulamadım senden pompy ve gözlemci bütün senaryolarda karşıma sen çkıyorsun rüşvet falanmı veriyorsun senaristlere :F

ıyyyy kimm ne yapsın bunun cıbıll halini :F
@pompy nin senaryosunda olmayı bende sevmiyorum :)) habire patlatıp duruyor bizi, iki çift laf edemedik o senaryoda.. gözümüz faltaşı gibi açılmış korkudan bakışamadık bile? o ne biçim senaryo diken üstünde aşk hikayesi yaşamak insanı strese sokuyor her bölümde 5 yıl yaşlanıyoruz stresten :)

ama @gözlemci nin senaryosu daha hoş en azından dolapta rahat rahat iki çift laf yapar sohbet ederiz bombada patlamıyor cennet cennet :)

@pompy nin senaryosunda olmayı bende sevmiyorum :)) habire patlatıp duruyor bizi, iki çift laf edemedik o senaryoda.. gözümüz faltaşı gibi açılmış korkudan bakışamadık bile? o ne biçim senaryo diken üstünde aşk hikayesi yaşamak insanı strese sokuyor her bölümde 5 yıl yaşlanıyoruz stresten :)

ama @gözlemci nin senaryosu daha hoş en azından dolapta rahat rahat iki çift laf yapar sohbet ederiz bombada patlamıyor cennet cennet :)
offff ben senle dolaba falan girmem banane :kiki::kiki: gözlemciye söyliyimde sernaryoyu değiştirsin haha :F

hahahahah ayoll senaristim diyorsun ama çocuk her senaryonda oynuyor senin ruhun duymuyor hahaha :F
Malesef öyle oluyor in gibi çocuk :F
ben bir şekilde senaryoya sızıyorum kaçış yok ben varsam iki güne sende yanımdasın demektir bu konuyuda batırırız hep beraber :)) @gözlemci yandı valla :)
Canınız sağolsun ne diyimm 🙁
hahahah ayoll ne işimiz var dolapta nedir senin bu dolap merakın :F
Ben sokacam onu dolaba bu hafta salı 23.00da 😉 :F

offff ben senle dolaba falan girmem banane :kiki::kiki: gözlemciye söyliyimde sernaryoyu değiştirsin haha :F
Belki dolapta selim'e bişeyler yaparsın oklava olmazda bıçak olur,katil sen çıkarsın ahahah :F

Malesef öyle oluyor in gibi çocuk :F

Canınız sağolsun ne diyimm 🙁

Ben sokacam onu dolaba bu hafta salı 23.00da 😉 :F

Belki dolapta selim'e bişeyler yaparsın oklava olmazda bıçak olur,katil sen çıkarsın ahahah :F
@destere bu gidişle elimde kalıcak zaten ayolll yakınlaşırız belki diye ablan olarak bile gelmeye lazıyım diyor hahahha yuhh artık :F

bende öyle dedim sarılırız dolapta kız olmak daha iyi bu durumda falan bişiler diyor haha :F
ayyyy sarılma falan noluyor öyle :Z:Z:Z

içim bir tuhaf oldu :)

@destere kaçırma bak bunu kız kıza takılırsınız bende size 4 yüz grubundan kız kıza şarkısını armağane der senaryoma eklerim sizi ....bu şekilde :F
olsun yeterki aynı dolaba düşelim sende lafı çevirme şimdi dolap sahnesini bekliyoruz klibi sonra düşünürüz artık :)

ayyyy sarılma falan noluyor öyle :Z:Z:Z

içim bir tuhaf oldu :)

olsun yeterki aynı dolaba düşelim sende lafı çevirme şimdi dolap sahnesini bekliyoruz klibi sonra düşünürüz artık :)
Tamam ben sizi aynı dolaba düşürcem sakın yanlışlıkla diğer dolaba gireyim deme çiğdem şuna giricek ;
MDL-03-BY-1-ADORE-8-BOLMELI-TEK-KAPAKLI-DOLAP__91836863_0.jpg