FX Fargo 2. Sezon Yorumları

2x4

İlk sezonun biraz altında gittiği su götürmez bir gerçek. Ama her bölüm üstüne koyarak devam ediyor.

Bir önceki bölümdeki tahminim hemen gerçekleşti. Arabanın arkasını çarparsan ön cam kırılmaz demiştim ordan Peggy ve Ed çiftinin yakayı ele vereceği apaçık belliydi. Ben olsam Lou Solversen'e her şeyi itiraf ederdim. Ed sürekli karısının ağzına bakmakla büyük hata ediyor, bence başı daha büyük belaya girecek. Ayrıca kasap dükkanı parasını Peggy kursa yatırdı böylece dükkandan da oldu. (Peggy gibi bir kadınla evli olsam başıma o belaları ben de alabilirdim, o yüzden Ed'e fazla kızamıyorum.
)

Tipten mahkemeye düşse 6 ay ceza alacak olan Milligan'ın birlikte olduğu kadının güzelliği True Detective'in 1. sezonunda yer alan Alexandra Daddario'yu hatırlattı. Bu arada İmdb'de kadının oynadığı karakterin ismi Simone Gerhardt imiş. Yani Gerhardt kardeşlerin en büyüğünün kızı.
8/10

Fargo 2x1

Daha iyi bir bölümle giriş yapılabilirdi yeni sezona, beklentilerimin altında kalan bir bölümdü diyebilirim.

Bölümün ilk dakikaları baya sıkıcı geldi. Cinayet olayından sonra toparladılar

Bu sezon ki oyunculuklar ve atmoster geçen sezonun gölgesinde kalacak gibi ilk bölümden bunun sinyallerini verdiler.

Farklı bi hikaye, farklı bi oyuncu kadrosu olduğu için diziye uyum sağlamakta biraz zorlanacağım gibi bu sezon fazla tanıdığım oyuncuların olmaması da bunda bir etken, geçen sezon Martin Freeman ve Bob Odenkirk'in dizi kadrosunda olduğunu öğrendiğim için başlamıştım.

Bu arada Breaking Bad'den Todd'u gördüğüme sevindim diyebilirim

Dizi bu sezon oyunculuklar açısından geri planda kalmış, bu boşluğu hikaye ile doldururlarsa izlenir tabi.
Puanım: 7,5/10.

2x4. bölüm

harikaydı muhteşemdi oyuncularıyla heyecanıyla ve de simone uyla
kız ne biçim bişey yani olmaz öyle şey @xemrexxx kızı görsen dibin düşer
)
kızılderili hanzeee bölümün yıldızıydı

dodd un babası ottoyla geçmişteki sahnesi muhteşemdi dodd küçükken katil olmaya meyilliymiş sessizce arkadan soktu enseye

kızılderili hanzee burnuyla havayı kokluyor ipuçlarını tek tek ortaya çıkarıyor koklaya koklaya ed in evini buldu

şerif lou nun ed i itiraf ettirme girişimleri pasaklı peggy nin engellemesi ile sona erdi, hanzee umarım ikisinide doğrar açıklasalar lou yardımcı olacaktı

betsy i kanserle uğraşıyor kadına üzülüyorum o kadar iyiniyetli o kadar haaytı kolaylaştıran bir insan az bulunur saygılar betsy seviyoruz ailecek seni ,
joe blou nun floyd la toplantısı otto nun hastaneye giderken sıkıştırıldığı sahneler güzeldi

ve gelelim en güzel yere güzeller güzeli simone o iğrenç at suratlı mike milliganla yattı içim gitti valla adaletsiz dünya kime kim düşüyor ???

kızın sereserpe görüntüsü diziye görsel açıdan çağ atlattı

spoilerin içinde yok kız nerene sakladın?

dizi kızdan daha güzel şu an yayınlanan diziler arasında kalite olarak en iyisi

niye? kıza çok sinirlenmişsindir dedim belki sinirin işimize yarar
umabilirmiyiz böyle bir resim diyecektim ?
hahahahah forumda paylaşacak kadar kafayı yemedim herhalde

hahahahah forumda paylaşacak kadar kafayı yemedim herhalde
bir umut işte bizimkisi olacağından değil ama hayal kuruyoruz öylesine
) belki olursa hanı ne muhteşem olurdu

konusu, 1970 lerde işlenen cinayetler mafya kartelleriyle yerel polis arasındaki çekişmeler , gerilim dorukta , sahneler özenle çekilmiş falan o kısımlarını geçtimde

şimdi bu kızdan biraz bahsedeyim ?
geçen bölüm bir sohbeti vardı? amcası simone a diyorduki (simone dizideki ismi kızın ) : ''senin bu yaşta kafa çekmek için uyuşturucu evlerinde işin ne ?''
kızın cevabı güzeldi
: ''siz erkekler bir türlü büyümüyorsunuz dünyadan haberiniz yok ? kızlarında içine almaya ihtiyacı var illaki oraya gidiyorsak uyuşturucu için mi ?''

amca ile yeğeni arasında böyle çok doğal seyrinde devam eden sohbetler var ?

Son düzenleme:
Konu eh işte ama kızın son cümlesi iyiymiş
Belki bi ara bakarım diziye

2x5

Oldukça sağlam bir bölümdü. İmdb puanı: 9.6.

Küçük kız ile konuşmalarından sonra engelli çocuğun Ed'i öldürmeye çalışacağını düşünmüyordum. Zaten ilk seferinde vazgeçip et alarak geri döndü ama ikinci seferinde geri dönüşü büyük bir sürpriz oldu. Kasaptaki kavga sahnesi gerçekten iyiydi ama sonu kötü oldu dükkan yandı. Peggy yüzünden başlarına gelmedik kalmadı fakat Ed'e oh olsun, bu kadar kadın ağzına bakılır mı?

Dizi çok iyi ilerliyor, beklemediğiniz her şey olabiliyor, herkes ölebilir diye düşünüyorum (özellikle Bayan Solverson) ama ölmeyeceği belli olan tek kişi Bay Solverson çünkü ilk sezon 2006'da Molly'nin babası (Bay Solverson) yaşıyordu.

Adam tam bir reyis çıktı.Yeni favori karakterim bu abi.

8.5/10

2x5 . bölüm

fargo diziler üstü bir dizi @sürgünüm
bazı sahneleriyle aşıyor tüm benzerlerini, yine muhteşem bir bölüm izledim
kızlderili hanzee nin harikalar yarattığı bir çatışma izledik, joe blou nun kelle gitti

zencinin simone u tehtit edişi hayra alamet değil kıza zarar vermez umarım
ed i öldürmeye çalışan bear in çolak oğlu abayı sempatik kız noreen e yakınca tüm planlar altüst oldu
o çatışma sahneleri harikaydı
ayrıca noreen in in çolakla kitap üzerine sohbeti olsun ed le ölüm üzerine sohbeti olsun güzeldi..
dodd kızılderili hanzee ile işbirliği yapıp annesi floyd a yalan yanlış bilgi verdi orda özellikle dodd un söylediği rye i öldüren sıradan kasap değilmiş'' lakabı kasapmış '' sözü gülümsetti

tekrar @Tolstoyevski ile @turkuazz ı etiketleyeyim diziyi izlememeleri büyük hata bence

2x3

Bu bölümü izleyeli baya oldu pek hatırlamıyorum ama iyi bölümdü.

"Lou bu bölüm baya iyiydi. Gerhardt'lara gittiğinde cesaretini gösterdi. Öbür çeteyle karşılaştığı sahne de güzeldi.

Betsy ve Ed çiftini seviyorum. Umarım yakayı sıyırırlar. Planları fena değildi."]

8/10