2x4
İlk sezonun biraz altında gittiği su götürmez bir gerçek. Ama her bölüm üstüne koyarak devam ediyor.
8/10
İlk sezonun biraz altında gittiği su götürmez bir gerçek. Ama her bölüm üstüne koyarak devam ediyor.
Bir önceki bölümdeki tahminim hemen gerçekleşti. Arabanın arkasını çarparsan ön cam kırılmaz demiştim ordan Peggy ve Ed çiftinin yakayı ele vereceği apaçık belliydi. Ben olsam Lou Solversen'e her şeyi itiraf ederdim. Ed sürekli karısının ağzına bakmakla büyük hata ediyor, bence başı daha büyük belaya girecek. Ayrıca kasap dükkanı parasını Peggy kursa yatırdı böylece dükkandan da oldu. (Peggy gibi bir kadınla evli olsam başıma o belaları ben de alabilirdim, o yüzden Ed'e fazla kızamıyorum. )
Tipten mahkemeye düşse 6 ay ceza alacak olan Milligan'ın birlikte olduğu kadının güzelliği True Detective'in 1. sezonunda yer alan Alexandra Daddario'yu hatırlattı. Bu arada İmdb'de kadının oynadığı karakterin ismi Simone Gerhardt imiş. Yani Gerhardt kardeşlerin en büyüğünün kızı.
Tipten mahkemeye düşse 6 ay ceza alacak olan Milligan'ın birlikte olduğu kadının güzelliği True Detective'in 1. sezonunda yer alan Alexandra Daddario'yu hatırlattı. Bu arada İmdb'de kadının oynadığı karakterin ismi Simone Gerhardt imiş. Yani Gerhardt kardeşlerin en büyüğünün kızı.