FX Fargo 1. Sezon Yorumları

Valla ben hiçbir şey yazmadım da okumadım da @sokak sanati ne yazmış anlayamadım da
ne dönüyor anlayabilene aşk olsun
sana mesaj yazdık ilk bölüme başlamışsın onunla ilgili senden alıntı yapıp mesaj yazdık ama forum arızalandı mesajlarımız kayboldu
şimdi @sokak sanati ve @sürgünüm diyorki senin silinen mesajları biz görüyoruz istesek buraya tekrar koyabiliriz ama umrumuzda değil yazdığın mesaj sen kıvran dur diyorlar
yazabiliyorsan tekrar aynı mesajı yaz diyorlar bende aynı mesajı bir türlü tutturamadım

neyse tekrar bişeyler diyeyim , fargoya başlaman harika, ilk bölümü sevdiysen sonraki bölümlere bayılacaksın muhteşem bir heyecanla gider dizi her bölüm heyecan dozu artıyor
)

Hahaah
Şimdi oldu bir dahaki bölüme yarın üni var sabahçıyız yine ama öğleden sonra evde olursam kesinlikle izliyip devam edicem yarın 2 bölüm daha ilerlerim diye düşünüyorum bakalım

@adımutlulukk arkadaşımızın profil sayfasına niye giremiyorum
sayfasını yabancılara kapatmışmı yoksa yine forum hatası mı ?

orda oy kullanacağım diyecektim

Fargo 1x2
2.Bölüm biraz uğuşuk mu ilerledi bana mı öyle geldi bilemem ama sonu yine çok iyiydi. izlenebilir bir dizi ama ilk bölüm etkisini göremedim. İnşallah biraz daha istediğim kıvamda olur.

Konuyu takip etmeye başlıyorum, sen yorumunu yaparsın da göremem diye.
@gözlemci
Bu lester mıydı listerin miydi neydi adam daha neler yapacak birde onun suç ortağı cinayet baabında
o adama bittim feci katil tipi var ayrıca otostopçu diye bir film vardı oradaki adamın yandan çarklısı gibi duruyor

Martin Freman, Lester'ın her an tedirgin halini canlandırırken çok iyi. 2. bölümde Molvo'nun postacıyla sahnesi çok iyiydi, ilk bölümde de böyle bir sahne polis çevirmesinde yaşanmıştı.
İlerleyen bölümlerde dizi daha da çok güzelleşecek.

Daha devam edemedim umarım bugün edebilirim. Şu sıralar oldukça yoğunum ve forumda bu son günüm izleyip yorumlaşırız,ben toplu yorumu yaparım .

Dizinin şu ana kadar 3 bölümünü izledim ve bence dizi muhteşem. Genelde bu tür bir yorumu bu kadar erken yapmam ama bu dizi için yapmaktan çekinmiyorum açıkçası. Çünkü genel olarak ortalama bulunan 2. ve 3. bölümler bile beni fazlasıyla sardı. İzlerken zaman ne çabuk geçiyor anlamıyorum gerçekten. Dizinin atmosferi, müzikleri ve Minnesota eyaleti dizinin hikayesine harika oturmuş. Açıkçası diziyi izlerken Minnesota gibi bir yerde yaşamayı gerçekten istiyor insan -en azından ben- belki de karı çok özlediğimdendir bilmiyorum.
Her neyse uzun zamandır böyle bir diziye hasret kalmışım açıkçası. Diziyi izleyince bir mutluluk oluyor, o yüzden elimden geldiğince yavaş izleyeceğim diziyi.

Puanım: 9/10

1x4, 1x5

Güzel bölümlerdi yine. Açıkçası dizinin beğenmeyeceğim bir bölümünün olacağını da düşünmüyorum. Önceki yorumumda söylediklerim aynen geçerli gerçekten muhteşem bir dizi.

Lorne Malvo -eğer gerçek ismiyse- izlediğim en ilginç psikopatlardan birisi. Adam çok cool ya.
Onun olduğu sahneler ayrı bir keyifli oluyor. Billy Bob Thornton cidden efsane oynuyor.

Yara olayı da gerçekten ilginçmiş. Lester'ın yarasını anlamamıştım, ben de acaba bir şey mi kaçırdım diye düşünüyordum ama anlaşılan kimse de bilmiyormuş.

Puanım: 9/10

1x10 (Final)

Finale geçmeden önce yine yeni yeniden söylüyorum gerçekten harika bir dizi.
Bana göre bu diziyi izlemeyen çok şey kaçırır. Hikayesinden senaryosuna, oyunculuğundan kurgusuna, müziğinden dizinin geçtiği mekana kadar her şey bence çok iyi bir şekilde seçilmiş ve uygulanmış. Hikayenin gerçekten alınması da diziyi etkileyici kılan bir başka özellik. Tabii tamamen gerçeğe bağlı kalındığını sanmıyorum çünkü bakıldığı zaman bazı abartılı sahneler vardı. Yaşanmış da olabilir o sahneler tabii bilemeyeceğim.

Finali de diziye yakışırdı bence. Ama bölümün sonunda bir bilgilendirme yazısı falan bekledim açıkçası. Gerçi ucu açık bir şey yok gibiydi ama olsaydı da fena olmazdı sanki.

Lorne Malvo gerçekten harika işlenmiş bir sosyopat karakterdi. Dizinin bence en büyük artılarındandı. Bu kadar kötü olup da sevilen nadir karakterler arasında benim gözümde yer buldu. Öldüğünde öldüğüne de inanmak zor oldu. Her an hortlayabilir diye tetikte bekliyordum ama olmadı.

Lester da kendi hatasının kurbanı oldu. Adamı bıraksa, işine karışmasa çok güzel bir şekilde hayatına devam edecekti. O yüzden kendi düşen ağlamaz Lester. Sana üzüldüğümü pek söyleyemeyeceğim.

Polis ve postacı çiftten birinin ölmesini bekliyordum ama bir şey olmadı. Olmamasına sevindim.

Son olarak dizide emeği geçen herkese teşekkürler. Umarım bundan sonra da bu dizi gibi kaliteli ve izlemesi zevk veren dizilere sıkça rastlarım.

Bölüme Puanım: 9/10
Diziye Puanım: 9.5/10