@OzaN yine çalışıyor sanırım artık nerenin kablosunu kopardı kimbilir
Evet ilk bende @sokak sanati yanlış yaptı sandım ama sende yanlış yapınca hemen anladım bir hata olduğunu.@OzaN yine çalışıyor sanırım artık nerenin kablosunu kopardı kimbilirmesajı alıntıla mesaj gözüküyorsorun @sokak sanati nın beceriksizliğinden kaynaklı sanıyordum benim mesajdada hata varsa kesin kabahatli @OzaN dırbende hata olmaz
Yalnız yukarıdaki sildiğin mesajı görebiliyorum.@OzaN yine çalışıyor sanırım artık nerenin kablosunu kopardı kimbilirmesajı alıntıla mesaj gözüküyorsorun @sokak sanati nın beceriksizliğinden kaynaklı sanıyordum benim mesajdada hata varsa kesin kabahatli @OzaN dırbende hata olmaz
@OzaN yine çalışıyor sanırım artık nerenin kablosunu kopardı kimbilirmesajı alıntıla mesaj gözüküyorsorun @sokak sanati nın beceriksizliğinden kaynaklı sanıyordum benim mesajdada hata varsa kesin kabahatli @OzaN dırbende hata olmaz
işin kötü yanı ben göremiyorum o silinen mesajı tekrar ekleyemiyormusunYalnız yukarıdaki sildiğin mesajı görebiliyorum.
senin mesajda gözükmüyor @sürgünümBeğenmene sevindim. İlk bölümlerdeki heyecan ileriki bölümlerde bir bölüm olsun düşmüyor. Aksine diyaloglar, anektotlar ve bazı gülünç durumlar ile birlikte daha çok içine çekiliyorsun, izlemeye devam.
Bildirimlerde de bir tuhaflık var onda da haklısın.Sen spoiler olayını benden öğrendn.Benden beceriksizsin bir kere.
@Harunnn60 biliyorum ben @gözlemci 'ye ilettik mesajı.
Nasıl alıntı yapıyorsunuz, ben bilmiyorum da.işin kötü yanı ben göremiyorum o silinen mesajı tekrar ekleyemiyormusun) eklesen süper olurdu ne yazmışım şimdi aynısını tekrar tutturma imkanımda yok)
senin mesajda gözükmüyor @sürgünüm
benim mesajda ne yazmıştım benim mesajıda @gözlemci ye iletirsen muhteşem olurSen spoiler olayını benden öğrendn.Benden beceriksizsin bir kere.
@Harunnn60 biliyorum ben @gözlemci 'ye ilettik mesajı.
Bildirimlerde de bir tuhaflık var onda da haklısın.
İlk fark edememiştim şimdi net fark ettim.Dedim ana destek atmadın orada.
alıntı yapmadan gözükmüyordu bende alıntı yapınca mesajın çıktı ortaya ya da sorun ben senden alıntı yaparken düzeldi ?Nasıl alıntı yapıyorsunuz, ben bilmiyorum da.
benim mesajda ne yazmıştım benim mesajıda @gözlemciye iletirsen muhteşem olur)
Spoiler içerisinde yazmadan olmuyor. Keramet sendeyse görelim o zaman.alıntı yapmadan gözükmüyordu bende alıntı yapınca mesajın çıktı ortaya ya da sorun ben senden alıntı yaparken düzeldi ?
gözlemci @destere nin mesajlarını göremiyor mu?
çok kısaltmışsın mesajımı bir kamyon yazı yazmıştım özeti bamya kadar kalmış
çok kısaltmışsın mesajımı bir kamyon yazı yazmıştım özeti bamya kadar kalmış)
dur ben kafamı toparladım cillop gibi yeni bir mesajla @gözlemci ye cevap vereceğimBeceriksiz dersen öyle olur.İntikam aldım.
Valla ben hiçbir şey yazmadım da okumadım da @sokak sanati ne yazmış anlayamadım dadur ben kafamı toparladım cillop gibi yeni bir mesajla @gözlemci ye cevap vereceğim
@gözlemci fargoya başlamana sevindim harika bir haber fargo çok kalitelidir başka dizilere benzemez çok seksi bir dizidir acayip bişeydir anlatılmaz yaşanır yani)
silinen mesajda böyle yazmamıştımda neyse orjinal mesajımı bulamıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?