batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Nasıl olsa yabancı değiller SÜRPRİİİİZ diye foto atıp sana nanik yaparımSeni de senarist diye alır bunlar kalite yerlerde nasılsa
Nasıl olsa yabancı değiller SÜRPRİİİİZ diye foto atıp sana nanik yaparımSeni de senarist diye alır bunlar kalite yerlerde nasılsa
Sana fatih i verirler karakterlerden napsa sevilmez diyeNasıl olsa yabancı değiller SÜRPRİİİİZ diye foto atıp sana nanik yaparım
İnanmıyorum ciddi misin 🤣Fotoşop sanmıştım gerçekmiş 😱 😱 😱 😱 😱
Onun doğrusu şoke olmak. Yakışmadı sanaBEN ŞOK OLUP GELİYORUM 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱
İşte onu unutacak kadar şoke oldum düşün.Onun doğrusu şoke olmak. Yakışmadı sana
Bihter'den gelip böyle kapanmak.
Kadın düşmanı bir katilin filminde figüran olmayı isteyen kim.Soyadına yakışır hale bürünmüş. Yol'da figüran olamayınca çareyi burada bulmuş. Fazıl Say ve Nur Sürer demişti demeyiz artık.
Tam profil resmine layık bir üslup bu, iyi işliyor sizi.Kadın düşmanı bir katilin filminde figüran olmayı isteyen kim.
Profil resmimle ne alakası var kapalı olması mı sorun yarattı anlamadım.Tam profil resmine layık bir üslup bu, iyi işliyor sizi.
Nalaka? Ben türbanın içindeki kafadan bahsetmiştim.Profil resmimle ne alakası var kapalı olması mı sorun yarattı anlamadım.
Cuma akşamlarına damgasını vuran Show TV’nin fenomen dizisinde Nursema’nın yurt dışında yaşayan, liseden arkadaşı olan Dilruba, Ünallar’ın evine konuk olacak. Nursema, Pembe ve Doğa’nın misafiri olan Dilruba, dominant karakteriyle dikkatleri çekecek. Hisleri oldukça kuvvetli olan Dilruba’nın, aileye vereceği haber dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ekrana gelecek.
Aşırı şok edici oldu 😱 reytinglerde daha da coşacak
Gereksiz olmuş, gerek yoktu.
Canımmm Farah'cığım hoşgeldin dizimize kalıcı olursun inşallah
Ben Kızılcık Şerbeti izlemeye devam etsem gelecek hafta izlemeyi bırakırdım, sen kalıcı olursun inşallah diyorsun.
Soyadına yakışır hale bürünmüş. Yol'da figüran olamayınca çareyi burada bulmuş. Fazıl Say ve Nur Sürer demişti demeyiz artık.
Nursema nın amerika daki arkadaşıymış
Bihter'deki sahneleri için tövbe edip doğru yolu bulacak
BEN ŞOK OLUP GELİYORUM 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱
Reytinglere etkisi olmaz
Fotoşop sanmıştım gerçekmiş 😱 😱 😱 😱 😱
Kızılcık’ın kalitesine kalite katmaya geliyor kraliçe.
Meryoşum da alev in eski arkadaşı olarak gelecekmişOnun doğrusu şoke olmak. Yakışmadı sana