TRT izleyecek herkes![]()
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi TRT'nin dizileri için bu kadar heyecanlanacağım.
OHA KERE OHA 😱 Farah'ın sadece içine sinen projelerde oynadığını, Ezgi Mola'nın da yıllardır dizi yapmadığını düşünürsek bayağı iyi bir senaryosu olmalı.
Bu dizinin adı değişmemiş miydi?
Kadro tek kelimeyle mü-kem-mel. Valla şuracıkta bayılacağım. 😱![]()
Bunun da kadrosu çok iyi.
ben şok resmen kadroya bak 😱
Resmen bir TRT dizisi için heyecanlanıyorum şaka gibi.Farah için Zeynep Günay Tan'ın dijital dizisinde oynanacak denilmişti, dün bu dizide olduğunu başka bir sayfa yazmıştı ama işten dolayı inanmamıştım.
Güzel üçlü olurlar.Birkan'ın dışındaki erkek oyuncular önemli tabi.
TRT'de olacağı için bol bol izleyeceğiz gibi.
![]()
Ben birçok diziye sırf kast için şans vereceğim galiba, çoğu şampiyonlar ligi kadro kurmuş.Bu sezon hazırlanan her dizinin kadrosu çok iyi, cast direktörlerini tebrik etmek lazım.![]()
Resmen bir TRT dizisi için heyecanlanıyorum şaka gibi.![]()
Eski hali daha iyiydi aslında.Dizinin adı Çöp Apartman'mış.Çöp Apartmanı değilmiş.
Ben birçok diziye sırf kast için şans vereceğim galiba, çoğu şampiyonlar ligi kadro kurmuş.![]()
Eski hali daha iyiydi aslında.![]()
Kırmızı Oda'yı böyle özel olarak duyurmamışlardı pes..Oha kadro muhteşem. 😱 OGM harika kadrolar kuruyor gerçekten. Bu kadro TRT 1 için de olağanüstüdür.Merakla bekliyorum diziyi.
Al bak OGM de kendisi duyuruyor Medyapım’dan özenmiş zaar.@Aserat
Eskisi bir tık daha anlamlıydı.Dizinin adı Çöp Apartman'mış.Çöp Apartmanı değilmiş.
Ona B.A fırsat vermemiştir kesin tüm kadroyu duyurdu.Kırmızı Oda'yı böyle özel olarak duyurmamışlardı pes..
Eskisi bir tık daha anlamlıydı.![]()
Farahla Birkan çok uyumlu olmuş bence bayıldım![]()
Zaten Kurt Seyit ve Şura'da bir arada oynamışlardı abla, burada da harika olacaklardır.
![]()
Bende Twitter'dan öğrendim abla az önce.Aa doğru yaa orda beraber oynamışlardı ay unutmuşum ben yaa