"Fantastik Dörtlü" TV'de İlk Kez ATV'de!

Bakın şimdi milletin ağzına laf verdiniz, bu dörtlü niye grup kurmuş, ne konuşuyorlar gıybeti yapacaklar

@Çiğdem- çok dedikoducu hemen grup kurmak istedi. @mrt-06 'da üzerine atladı ben gönülsüz giriyorum zaten güvenmediğim kişiler var içerde çok rahat konuşamam
Anam kim ne desin şu dört isimden ne kötülük çıkar melek gibi insanlarız. Grupta Cuma mesajları paylaşırız, dini menkıbeler paylaşıp hoşbeş ederiz.
@Çiğdem-

Anam kim ne desin şu dört isimden ne kötülük çıkar melek gibi insanlarız. Grupta Cuma mesajları paylaşırız, dini menkıbeler paylaşıp hoşbeş ederiz.
@Çiğdem-

Ben Çiğdem'in sonunda vaz geçip intihar edeceğini düşünüyorum. Tısss seslerine kimse katlanamaz senin

Sen de mi
Sana ne yaptım laa. Yaptığım itirafı bile söylüyorum.

Ben diğer ismi lazım değili kast etmiştim
Şaka yapıyorum aşkuşum
Yen itirafını bekliyorum.

“Yiğit co adminliğe iyice kök saldı, darksaal gibi profil yaparsa tam oldu diyeceğim

Şaka yapıyorum aşkuşum

“Yiğit co adminliğe iyice kök saldı, darksaal gibi profil yaparsa tam oldu diyeceğim

Aramızdan bir yılan hemen anladı benim yaptığımı. O yılana sor kim kime ne itiraf yaptı hemen anlıyor bi ara yönettiği için

Sen bizde köksal canısı

@Çiğdem-
@Çiğdem-
Sen de mi
Sana ne yaptım laa. Yaptığım itirafı bile söylüyorum.

Ben diğer ismi lazım değili kast etmiştim
Şaka yapıyorum aşkuşum

4 Değil ayoll rahmetlide var 5
Yarın açacam hazırlıklı olun yeni alaca 5 liyi

Ayrıca onu diyecekler o grup dönemlerinde forumun karnında bile yoktular 2014-2015 dönemleri @Yiğitt

Alaca 5 dönüyor sıra güümüş sörfcüde

@Yiğitt 'e haddini bildirdin aferin

Ben MS'de oy toplamak için kurmadım mi bunlar niye yalan söylüyor. Bu ikisi MS'de yarışmada için gruba almamıştım sonra grup MS dışıma çıkınca aldık

Hatta yiğit'i düşman yapmıştık

Cengo döneminde Kaan ile beni almıstın sonra @mrt-06 @Yiğitt gelmişti
Biz foruma ilk geldimiz gün neysek hala öyleyiz hiçbirşeyi yeni yapmıyoruz şükür hiç değişmedik

Cengo döneminde Kaan ile beni almıstın sonra @mrt-06 @Yiğitt gelmişti
Biz foruma ilk geldimiz gün neysek hala öyleyiz hiçbirşeyi yeni yapmıyoruz şükür hiç değişmedik

Kenafir gözlüler var ama bu sefer. İşimiz daha zor

Kenafir 2 göze karşı ben destek 5. İsteyebilirim bilgin olsun
FF işlemlerinde ki arkadaşım mesela gelip bana destek olabilir

Kaan forumda olmadı için gümüş sörfü olarcak tekrar değiştiriyorum sizleri sen taş kafasın

Yiğit'in kafası balyoz gibi ben taş kafa olamam

Ben plastik adam değilmiydim

Zaten Fantastik 5'li tutmamıştı bence Alaca5'liyi aç tekrardan