"Fantastik Dörtlü" TV'de İlk Kez ATV'de!

Bakın şimdi milletin ağzına laf verdiniz, bu dörtlü niye grup kurmuş, ne konuşuyorlar gıybeti yapacaklar :A

@Çiğdem- çok dedikoducu hemen grup kurmak istedi. @mrt-06 'da üzerine atladı ben gönülsüz giriyorum zaten güvenmediğim kişiler var içerde çok rahat konuşamam :A
Anam kim ne desin şu dört isimden ne kötülük çıkar melek gibi insanlarız. Grupta Cuma mesajları paylaşırız, dini menkıbeler paylaşıp hoşbeş ederiz. :A @Çiğdem-

Şaka yapıyorum aşkuşum :A Yen itirafını bekliyorum.

“Yiğit co adminliğe iyice kök saldı, darksaal gibi profil yaparsa tam oldu diyeceğim :)

Aramızdan bir yılan hemen anladı benim yaptığımı. O yılana sor kim kime ne itiraf yaptı hemen anlıyor bi ara yönettiği için :A
Sen bizde köksal canısı:A

Anam kim ne desin şu dört isimden ne kötülük çıkar melek gibi insanlarız. Grupta Cuma mesajları paylaşırız, dini menkıbeler paylaşıp hoşbeş ederiz. :A @Çiğdem-
Sen de mi:( Sana ne yaptım laa. Yaptığım itirafı bile söylüyorum.:A
Ben diğer ismi lazım değili kast etmiştim :A
Şaka yapıyorum aşkuşum :A Yen itirafını bekliyorum.

“Yiğit co adminliğe iyice kök saldı, darksaal gibi profil yaparsa tam oldu diyeceğim :)
4 Değil ayoll rahmetlide var 5 :A Yarın açacam hazırlıklı olun yeni alaca 5 liyi :A :A :A

Ayrıca onu diyecekler o grup dönemlerinde forumun karnında bile yoktular 2014-2015 dönemleri @Yiğitt :A :A :A

Alaca 5 dönüyor sıra güümüş sörfcüde :Z:Z:Z

hizli-seyret-5757-fantastik-dortlu-gumus-sorfcunun-yukselisi-izle-hd-tek-parca.jpg

4 Değil ayoll rahmetlide var 5 :A Yarın açacam hazırlıklı olun yeni alaca 5 liyi :A :A :A

Ayrıca onu diyecekler o grup dönemlerinde forumun karnında bile yoktular 2014-2015 dönemleri @Yiğitt :A :A :A

Alaca 5 dönüyor sıra güümüş sörfcüde :Z:Z:Z

hizli-seyret-5757-fantastik-dortlu-gumus-sorfcunun-yukselisi-izle-hd-tek-parca.jpg

@Yiğitt 'e haddini bildirdin aferin:A
Ben MS'de oy toplamak için kurmadım mi bunlar niye yalan söylüyor. Bu ikisi MS'de yarışmada için gruba almamıştım sonra grup MS dışıma çıkınca aldık:A
Hatta yiğit'i düşman yapmıştık:A

@Yiğitt 'e haddini bildirdin aferin:A
Ben MS'de oy toplamak için kurmadım mi bunlar niye yalan söylüyor. Bu ikisi MS'de yarışmada için gruba almamıştım sonra grup MS dışıma çıkınca aldık:A
Hatta yiğit'i düşman yapmıştık:A
Cengo döneminde Kaan ile beni almıstın sonra @mrt-06 @Yiğitt gelmişti :A Biz foruma ilk geldimiz gün neysek hala öyleyiz hiçbirşeyi yeni yapmıyoruz şükür hiç değişmedik :A :A :A

Cengo döneminde Kaan ile beni almıstın sonra @mrt-06 @Yiğitt gelmişti :A Biz foruma ilk geldimiz gün neysek hala öyleyiz hiçbirşeyi yeni yapmıyoruz şükür hiç değişmedik :A :A :A

Kenafir gözlüler var ama bu sefer. İşimiz daha zor :A
Kenafir 2 göze karşı ben destek 5. İsteyebilirim bilgin olsun:A FF işlemlerinde ki arkadaşım mesela gelip bana destek olabilir :A