Fanların Fendi Kanalı Yendi

2 dkni alır okumak :X @Forumdash yine bişi pırtlatmaya gitti blog falan arıyor galiba:F @Harunnn60
Tamam okudum, Karagül,Bir Bulut Olsam,Merhamet,Mere Hum Dum Mere Dost (Hint dizisi),A.Ş.K. ve Kuzey Güney dizileri kanalın başını yakmış. Karşılarında da dev rakipler varmış. Geo Kahani kanalında yayınlanan diziler daha iyiymiş.:X

Tamam okudum, Karagül,Bir Bulut Olsam,Merhamet,Mere Hum Dum Mere Dost (Hint dizisi),A.Ş.K. ve Kuzey Güney dizileri kanalın başını yakmış. Karşılarında da dev rakipler varmış. Geo Kahani kanalında yayınlanan diziler daha iyiymiş.:X
dizilerden çok kanalın kendisi yakmış dizilerin suçu yok bence:X

tüm haftaya bak kuzey yok :F ama dediğin şeyi anladım ben konusunu da buldum :A

linki boşuna mı attık tüm günlere girip baksın :F urdu 1 kanalı gündüz fgsn akşam karadayı yayınlıyor haftasonları a.ş.k yayınlıyor :D
Neyi anladın??? Konuyu bulduysan yalan mı söylüyormusum :bağır: Adamlar yazmiş paylaştim @Harunnn60 @sürgünüm

Neyi anladın??? Konuyu bulduysan yalan mı söylüyormusum :bağır: Adamlar yazmiş paylaştim @Harunnn60 @sürgünüm
adamlar yazmıiş dedin ben konsunu buldum yine bana yaradı dediğin :A verdiğin rakamlar farklı aylara ait aynı hafta almamış diziler bu rakamları
ayrıca karadayının rakamı yanlış:A

etsin kanıtı yok ki :A benden kanıt isterse yönetime gönderirim:A zaten en yüksek 1.7 var bir tane de uçuk rakamı var karadayının :X
Paylaş dediğim tarihten bir adet :T: Bi kere hemen bulunan rakamlar değiller:T:

@Harunnn60 ben konu kitletmeye çalişmiyorum:X Dizinin reytingi yukselmiş onu diyorum:F

@sürgünüm ben hala suits'i bile izleyemedim. Bu hafta SFU - S02'na başlıcam. Yazlık dizilerim de var zaten:X Belki sonra izlerim.

Paylaş dediğim tarihten bir adet :T: Bi kere hemen bulunan rakamlar değiller:T:

@Harunnn60 ben konu kitletmeye çalişmiyorum:X Dizinin reytingi yukselmiş onu diyorum:F

@sürgünüm ben hala suits'i bile izleyemedim. Bu hafta SFU - S02'na başlıcam. Yazlık dizilerim de var zaten:X Belki sonra izlerim.
sen senin linki at kontrol edeyim rakamlar uyuşuyor mu?