DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,214
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Kız mı? 😱
Kız mı? 😱
kız bunu sevmemeni anlayabiliyorum geçen gün demiştim sabah programında burakın kasları doğal kas dedi spor hocasıçağataydan sonra bir abartılanda bu ayoll @DarkLeqenD hak vericektir![]()
hhahaha doğal kas ne bee diğerleri ekleme kasmı oluyormuşkız bunu sevmemeni anlayabiliyorum geçen gün demiştim sabah programında burakın kasları doğal kas dedi spor hocası) sen jensen oğlan gibi bisiklet pompasıyla şişirilenleri seviyorsun ama çağatayı neden sevmiyorsun onu hiç anlamıyorum
![]()
çiğdemin yumuşlatıcı etkisi sana da geçiyor demekKız mı? 😱
kız şöyle düşün adam inşaatta çalışıyor 3-4 ay doğal yoldan kas yapıyor bir de gidiyor spor salonuna basıyor protein tozunu-12 haftalık programı senin jensen oğlan gibi oluyorhhahaha doğal kas ne bee diğerleri ekleme kasmı oluyormuş![]()
![]()
![]()
Adam karizma, normal. Ama keşke biraz spora yüklense, şişse. Vücududa bir lazerden geçse müko olur.adam evlendi ama @Çiğdem- ler ve @Yiğitt ler takipten vazgeçmiyor 9 milyon olmuş herhalde türkiyede 10m yi geçen ilk isim olacak@cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @dizi kolik @gizem ak @Harunnn60 @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 56163
tövbe bismillah aynı @destere nin cümleleri bunlar 😱s @Çiğdem- @mrt-06 @DarkLeqenDAdam karizma, normal. Ama keşke biraz spora yüklense, şişse. Vücududa bir lazerden geçse müko olur.![]()
hhahah aa evet destere de bu oğlanı şişirir kullanırım diyorduAdam karizma, normal. Ama keşke biraz spora yüklense, şişse. Vücududa bir lazerden geçse müko olur.![]()
Yoo ben Burak'ı hep beğenirim.
kız işte budama kısmı da aynı destere de lazerden geçirmek istiyorduhhahah aa evet destere de bu oğlanı şişirir kullanırım diyordu![]()
![]()
![]()
Bu çocuk öldü, dizi çöktü.kız işte budama kısmı da aynı destere de lazerden geçirmek istiyorduilk defa the 100 deki oğlan için kullanmıştı bu cümleleri
@mrt-06 @Forumdash cw destereyi kötü etkiiyordu
![]()
adam evlendi ama @Çiğdem- ler ve @Yiğitt ler takipten vazgeçmiyor 9 milyon olmuş herhalde türkiyede 10m yi geçen ilk isim olacak@cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @dizi kolik @gizem ak @Harunnn60 @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 56163
Berguzer dışındakıler ecünnüdür ayollBunlarda Veren Tuba gibi oldu iyice. Her yerde karşı karşıyalar.
Tabi ki biz kaliteyi Seçip Neslihan diyoruz.Fahriye balonu patlar yakında.
@Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Billy Kane @mrt-06 @dizi kolik @denizz19 @vadikızı @turkuazz @DarkLeqenD @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 56175
Özlem Conker'i seviyorum ben.![]()
İlk 4 çöp.Bunlarda Veren Tuba gibi oldu iyice. Her yerde karşı karşıyalar.
@Çiğdem- @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Billy Kane @mrt-06 @dizi kolik @denizz19 @vadikızı @turkuazz @DarkLeqenD @S.G.A.T.
veren mi 😱 @Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @xBUGRAx resmen beroşa hakaret banlayın bunuBunlarda Veren Tuba gibi oldu iyice. Her yerde karşı karşıyalar.
negzel bişi diyorsun öyleT9 hatası oluyor bazen sanada cemre diyorum demiyormuyum.![]()