xBUGRAx
Süper Emekli
kendisi de oyuncu olur belki rolüne hazırlanıyordur![]()
Ortağı Burak gibi.
kendisi de oyuncu olur belki rolüne hazırlanıyordur![]()
Evet ben gitmedim. Sanki bilmiyorsun neden gitmediğimi de soruyorsunKerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çiftimiz de düğünde görüntülendi.@xemrexxx
Hadi Fahriye Evcen'i boşver. Benim savcı kız da gittiHayırlısı be gülüm![]()
Hadi Fahriye Evcen'i boşver. Benim savcı kız da gitti![]()
Sana daha iyisini buluruzHadi Fahriye Evcen'i boşver. Benim savcı kız da gitti![]()
Fahriye'nin gelinliği güzel, ama açık havadaki yaz sıcağlndaki bi düğün için ağır kaçmış bence.![]()
Kasıntı duruyorlar.Dansları da öyle olur.
![]()
Kime daha çok yakışmış ona bakacaksın bebeğim.İnanılmaz kasıntı bi bi çift.
Neslihan'ın gelinliğinin aynısını giymiş zaten Fahriye. Çok yapmacıklar. Prim evliliği kokusu var.
İnanılmaz kasıntı bi bi çift.
Neslihan'ın gelinliğinin aynısını giymiş zaten Fahriye. Çok yapmacıklar. Prim evliliği kokusu var.
Ablam ilk gördüğü an aynısını demişdi, ben dikkat etmedim. Vay be resmen aynı tarz, biraz değiştirmişler desenler falan ama kalıp aynı.İnanılmaz kasıntı bi bi çift.
Kime daha çok yakışmış ona bakacaksın bebeğim.![]()
Ablam ilk gördüğü an aynısını demişdi, ben dikkat etmedim. Vay be resmen aynı tarz, biraz değiştirmişler desenler falan ama kalıp aynı.![]()
İnanılmaz kasıntı bi bi çift.