Ezel'in ispanyolca Versiyonu Çekiliyor

tavşanın şeysinde ne işin var 😱 @Çiğdem- ne diyo bu :F
kız uyumaya gitti artık onu çağırsan bile nafile güzellik uykusuna daldı @Çiğdem- :)
çok ihtiyacı var zaten o çirkinlikle 40 yıl uyumalı :F
sizin gibi sabahlara kadar vampir gibi dolaşıcak halim yok :F
@destere anlıyor beni ayrıca @xemrexxx sen kime çirkin diyorsun saçını başını yolucam senin
:F

sizin gibi sabahlara kadar vampir gibi dolaşıcak halim yok :F
@destere anlıyor beni ayrıca @xemrexxx sen kime çirkin diyorsun saçını başını yolucam senin
:F
bak daha dışarda yeni horozlar ötmeye başladı ben onlardan önce uyandım :) akşam @ABAY_06 ve @xemrexxx ile dünya gündemini şeydiyorduk? yani bu insanların hali nolacak sosyal kültürel sorunlar , biyolojik üreme çeşitleri, bildiğin hangi sorun varsa ona el attık:) yani biz dedikodu yapmıyoruz sorunların çözümü konusunda beyin cimnastiği yapıyoruz :)(cimnastik dedimde bayanlar ritmik jimnastik aklıma geldi ) neyse yani bizde dedikodu olmaz devamlı çözüm peşinde koşturan insanlarız olaylara fazla duyarlıyız bu nedenle erken yaşlanıcaz gibi...

bak daha dışarda yeni horozlar ötmeye başladı ben onlardan önce uyandım :) akşam @ABAY_06 ve @xemrexxx ile dünya gündemini şeydiyorduk? yani bu insanların hali nolacak sosyal kültürel sorunlar , biyolojik üreme çeşitleri, bildiğin hangi sorun varsa ona el attık:) yani biz dedikodu yapmıyoruz sorunların çözümü konusunda beyin cimnastiği yapıyoruz :)(cimnastik dedimde bayanlar ritmik jimnastik aklıma geldi ) neyse yani bizde dedikodu olmaz devamlı çözüm peşinde koşturan insanlarız olaylara fazla duyarlıyız bu nedenle erken yaşlanıcaz gibi...
hahahah ayoll insanların durumunu düşünenlerede bakın @ABAY_06 @destere @xemrexxx
hahaha bu dünyanın düzelmesi size kaldıysa eğer yandık bittik vlla azıcık umudum vardı oda tükendi hahaha :F

Çok güzel ve Kaliteli bir diziydi
Jenerik'i harikaydı!
Başarılar dilerim İspanyol versiyonuna🙂