yarın bu lafın yüzünden kaçacak yer arayacaksınçok ihtiyacı var zaten o çirkinlikle 40 yıl uyumalı![]()
o uyanana ka ben onu 40 mesaja etiketlerim bu arada kaynar (inşallahyarın bu lafın yüzünden kaçacak yer arayacaksın![]()
ben hatırlatırım merak etmemo uyanana ka ben onu 40 mesaja etiketlerim bu arada kaynar (inşallah)
vışşhhh koca totolu dedikoducu seni .ssben hatırlatırım merak etmem)
bak daha dışarda yeni horozlar ötmeye başladı ben onlardan önce uyandım
rosalindanın üvey kardeşi ne gıcıktıMaria Mercedes ve Rosalinda haha zamanında hiç kacirmazdim![]()
hahahah ayoll insanların durumunu düşünenlerede bakın @ABAY_06 @destere @xemrexxxbak daha dışarda yeni horozlar ötmeye başladı ben onlardan önce uyandımakşam @ABAY_06 ve @xemrexxx ile dünya gündemini şeydiyorduk? yani bu insanların hali nolacak sosyal kültürel sorunlar , biyolojik üreme çeşitleri, bildiğin hangi sorun varsa ona el attık
yani biz dedikodu yapmıyoruz sorunların çözümü konusunda beyin cimnastiği yapıyoruz
(cimnastik dedimde bayanlar ritmik jimnastik aklıma geldi ) neyse yani bizde dedikodu olmaz devamlı çözüm peşinde koşturan insanlarız olaylara fazla duyarlıyız bu nedenle erken yaşlanıcaz gibi...
dünyanın durumunu düzeltmek için önce kızlardan işe başladık çok yamuk duruyorlarhahahah ayoll insanların durumunu düşünenlerede bakın @xemrexxx[USER=85887]@destere[/USER][/USER] @ABAY_06
hahaha bu dünyanın düzelmesi size kaldıysa eğer yandık bittik vlla azıcık umudum vardı oda tükendi hahaha :F
neeeeeeeeee kızlara yamuk demekmi bittiniz oğlum siz toplucam kız arkadaşlarımı gelip basıcaz sizleridünyanın durumunu düzeltmek için önce kızlardan işe başladık çok yamuk duruyorlaronları düzeltelim dünya kendiliğinden düzelir zaten
![]()
hahayattt kaç kişi gelecekneeeeeeeeee kızlara yamuk demekmi bittiniz oğlum siz toplucam kız arkadaşlarımı gelip basıcaz sizleri![]()
hahaha ayy sen manyaksın gerçekten yaaa seni gebertsem baan dua ediceksin nerdeyse kadın elinden öldüm diye hahaha piskopathahayattt kaç kişi gelecekne kadar üzüldüm bir bilsen
) umarım 20 30 kişilik bir grup getirirsin şöyle 90-60-90 lık
![]()