Ezel'in ispanyolca Versiyonu Çekiliyor

tavşanın şeysinde ne işin var 😱 @Çiğdem- ne diyo bu
kız uyumaya gitti artık onu çağırsan bile nafile güzellik uykusuna daldı @Çiğdem-
çok ihtiyacı var zaten o çirkinlikle 40 yıl uyumalı
sizin gibi sabahlara kadar vampir gibi dolaşıcak halim yok

@destere anlıyor beni ayrıca @xemrexxx sen kime çirkin diyorsun saçını başını yolucam senin

sizin gibi sabahlara kadar vampir gibi dolaşıcak halim yok

@destere anlıyor beni ayrıca @xemrexxx sen kime çirkin diyorsun saçını başını yolucam senin
bak daha dışarda yeni horozlar ötmeye başladı ben onlardan önce uyandım
akşam @ABAY_06 ve @xemrexxx ile dünya gündemini şeydiyorduk? yani bu insanların hali nolacak sosyal kültürel sorunlar , biyolojik üreme çeşitleri, bildiğin hangi sorun varsa ona el attık
yani biz dedikodu yapmıyoruz sorunların çözümü konusunda beyin cimnastiği yapıyoruz
(cimnastik dedimde bayanlar ritmik jimnastik aklıma geldi ) neyse yani bizde dedikodu olmaz devamlı çözüm peşinde koşturan insanlarız olaylara fazla duyarlıyız bu nedenle erken yaşlanıcaz gibi...

hahahah ayoll insanların durumunu düşünenlerede bakın @ABAY_06 @destere @xemrexxx
hahaha bu dünyanın düzelmesi size kaldıysa eğer yandık bittik vlla azıcık umudum vardı oda tükendi hahaha

dünyanın durumunu düzeltmek için önce kızlardan işe başladık çok yamuk duruyorlar
onları düzeltelim dünya kendiliğinden düzelir zaten
neeeeeeeeee kızlara yamuk demekmi bittiniz oğlum siz toplucam kız arkadaşlarımı gelip basıcaz sizleri

neeeeeeeeee kızlara yamuk demekmi bittiniz oğlum siz toplucam kız arkadaşlarımı gelip basıcaz sizleri
hahayattt kaç kişi gelecek
ne kadar üzüldüm bir bilsen
) umarım 20 30 kişilik bir grup getirirsin şöyle 90-60-90 lık

hahayattt kaç kişi gelecek
ne kadar üzüldüm bir bilsen
) umarım 20 30 kişilik bir grup getirirsin şöyle 90-60-90 lık
hahaha ayy sen manyaksın gerçekten yaaa seni gebertsem baan dua ediceksin nerdeyse kadın elinden öldüm diye hahaha piskopat

Çok güzel ve Kaliteli bir diziydi
Jenerik'i harikaydı!
Başarılar dilerim İspanyol versiyonuna🙂