Eyşan, Ezel'e Acımadı

Biliyorum biliyorum öyle bişey var ama fazllık oluşturuyor diye kullanmıyordum:X Böyle "damn it" diyeceğim konuların karşima cıkcağini bilseydim kullanırdım:X Gerçi senin düşmanın benden çok:F

Kaç gündür Yunan-Roman-Sırp o tarafların haberlerini araştirmaktan ABD'yi unuttuk:F
abd de de my öndeymiş :F neyse gelmişken kalır inşallah yarışmada jüri falan olmasın da :(

abd de de my öndeymiş :F neyse gelmişken kalır inşallah yarışmada jüri falan olmasın da :(
Aşk-ı Memnu'nun brazilya versiyonu yayınlanıyor romanyada mı sırpta mı ne:F Juri olmaycakta nolucak? Klasını konuşturmak için öyle az görünüp üstünlük sağlayan bi rolle gelir😕

Aşk-ı Memnu'nun brazilya versiyonu yayınlanıyor romanyada mı sırpta mı ne:F Juri olmaycakta nolucak? Klasını konuşturmak için öyle az görünüp üstünlük sağlayan bi rolle gelir😕
sırp ya da hırvatlardır brezilya dizilerine bayılıyorlar :F

julia roberts gelmişken 5-6 bölümlük bir rolle gelsin :( rachel ın halası olsun mesela :F

sırp ya da hırvatlardır brezilya dizilerine bayılıyorlar :F

julia roberts gelmişken 5-6 bölümlük bir rolle gelsin :( rachel ın halası olsun mesela :F
Halası olabilir, ağızlari kocaman oldugundan genetik olarak uydurmada yaparlar :F Aşk-ı Memnu brazilya versiyonu bizde de verilse:( Kafi diğerleri umrum olmaz.

Halası olabilir, ağızlari kocaman oldugundan genetik olarak uydurmada yaparlar :F Aşk-ı Memnu brazilya versiyonu bizde de verilse:( Kafi diğerleri umrum olmaz.
napıcan orjinalini izledin ya :F zaten başroldeki kızda iş yok :F

ya da blaine in anası olsun kurt ile evlenecek ya :F

napıcan orjinalini izledin ya :F zaten başroldeki kızda iş yok :F

ya da blaine in anası olsun kurt ile evlenecek ya :F
Olsun yayınlasınlar ben re-make izlemeyi severim:X İnternetten izledim Bihter'i oynayan kızın performansı kötü değil de Beren'le kıyaslamamak gerek:X Bi kere kız iri kaçmiş ordan sırıtyor:X Ama genel olarak güzel dizi :X

Hala olarak gelsin tuttum o fikri:X

Olsun yayınlasınlar ben re-make izlemeyi severim:X İnternetten izledim Bihter'i oynayan kızın performansı kötü değil de Beren'le kıyaslamamak gerek:X Bi kere kız iri kaçmiş ordan sırıtyor:X Ama genel olarak güzel dizi :X

Hala olarak gelsin tuttum o fikri:X
sen zaten incelemişin o diziyi :A