Eyşan, Ezel'e Acımadı

MY vs Ezel yapsana :F:F Hadi MY senin konunda gene yüksek çıkacaktir da Ezel'i merak ettiğimden :X Bu arada neden demiyorsun hiç OBGZ 18:30'larda yayınlanıyor diye:X MY-OBGZ'de yap (yerse):A

Kaç hafta perşembe de kaldı ki? Pazar 23'de de izlemem heralde😕 Sanem'ime yazık oldu:( Yamuk gülüşünü hangi düzgün projede görecem:T

doğru diyorsun orda tek izlenilesi kalite sanemdi onada yazık ettiler zaten yanındaki oyunculardan bir şey olacağıda yoktu konusu düzgün olsaydı en azından sanemi bir yıl daha seyredebilirdik..

Bende araştirmadım derinlemesine zaten Deniz Yıldızı -Beni Affet saaatinde yayınlanıyormuş yaa onu diyorum:A
valla öbgz bu sezon 18 reyting falan alıyordu bir ara sırbistanda son halini bilemem ama 2 ayda çok düşmez herhalde :) ayrıca 7-8 dizi yayınlamak dünyanın çoğu yerinde normal :) türkiyedeki gibi haberler 7-8 değil 6-7 aralığında

valla öbgz bu sezon 18 reyting falan alıyordu bir ara sırbistanda son halini bilemem ama 2 ayda çok düşmez herhalde :) ayrıca 7-8 dizi yayınlamak dünyanın çoğu yerinde normal :) türkiyedeki gibi haberler 7-8 değil 6-7 aralığında
Evet MY'yi geçmiş Şubat ayında:X İnsan araştirinca neler buluyormuş:X

neredne buldun linki alalım :A ayrıca geçebilir ama hiçbir dizi my nin önüne geçemez yurtdışında :) şekil sülüman a adamı başbakanlar karşılıyor :)

Google çevirisi

Sevgili, biz dizi duyurmaktan mutluyuz zaman olduğu gibi geçer - İlk TV ". Kanuni'nin" izleyici resmen aştı mükemmel sonuçlar "Kanuni Sultan Süleyman" En izledim bölüm geçen yıl% 17,9 oranında bir rating ve% 33.7 ve izleyici payına ulaştı. "Zaman geçtikçe," Ve bu Cumartesi, serisi 18.5% bir derece ve% 35 izleyici payına ulaştı."Zaman" Sadece Türkiye, Sırbistan'da en çok izlenen gösterisi olarak "Yapraklar" ve konumlandırma kendisini yenmek için kalır. Umarım yakında olur ve olacaktır.

Baksana arşiv yapmişssin kim bilir kaç senedir çalişiyorsun bu konu üzerinde:X MY-Ezel yap dedim tak bi tablo koydun. Demek ki bu planlarini önceden hazırlıyordun hep:F İlluminati gibisin hacı sinsi ve derinden geliyorsun :F
ne sinsisi lo alem buysa kral muhteşem yüzyıl konuma bakabilirsin :F kaç aydır açık :F

sık kullanılanalra ekle diye bir teknoloji geliştirilmiş yıllar önce bilmem biliyor musun :F

bu arada julai roberts gleeye katılmış :oley:
Biliyorum biliyorum öyle bişey var ama fazllık oluşturuyor diye kullanmıyordum:X Böyle "damn it" diyeceğim konuların karşima cıkcağini bilseydim kullanırdım:X Gerçi senin düşmanın benden çok:F

Kaç gündür Yunan-Roman-Sırp o tarafların haberlerini araştirmaktan ABD'yi unuttuk:F