Exxen'den Üyelik Ücretlerine Yeni Bir Zam Daha!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
69,108
Puanı
1,060
Exxen.png

Exxen'den üyelik ücretlerine yeni bir zam daha!

Konuşanlar ve Gibi'nin yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını kullanıcıları ile buluşturan platform, Ocak, Nisan ve Ağustos ayının ardından üyelik ücretlerine bir kez daha zam yaptı.

Böylelikle platform 2023 yılı içerisinde tam 4 kez zam yapmış oldu.

1700944374188.jpeg

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Önce adam akıllı yapsın şu saçma platformunu en ufak bişey de çöküyor hemen yanı 😬

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Tek maça 260 küsür lira para isteyen Acun ülkede niye bu kadar çok korsan var diye şikayet etmeye devam edecek...

Evde tuttuğun takımın maçını izlemek, hele de uluslararası arenada ülkenin temsil edildiği bir maça izlemek bu kadar pahalı bir lüks olmamalı... (Yayın kalitesi de dillerde dolaşıyor.)

Belki oturup bütün ŞL maçlarını izleyenler için bu ücretler nispeten anlaşılır olabilir ama benim de içinde olduğum büyük çoğunluk sadece kendi takımının maçlarını izliyor. O da ayda 1 maç oluyor...

Spor dışındaki tarafa hiç değinmiyorum bile. Gibi dışında hiçbir ilgi çekici içeriği olmayan bir platform.

Tek maça 260 küsür lira para isteyen Acun ülkede niye bu kadar çok korsan var diye şikayet etmeye devam edecek...

Evde tuttuğun takımın maçını izlemek, hele de uluslararası arenada ülkenin temsil edildiği bir maça izlemek bu kadar pahalı bir lüks olmamalı... (Yayın kalitesi de dillerde dolaşıyor.)

Belki oturup bütün ŞL maçlarını izleyenler için bu ücretler nispeten anlaşılır olabilir ama benim de içinde olduğum büyük çoğunluk sadece kendi takımının maçlarını izliyor. O da ayda 1 maç oluyor...

Spor dışındaki tarafa hiç değinmiyorum bile. Gibi dışında hiçbir ilgi çekici içeriği olmayan bir platform.
Bu zamın sebebi
Küfürden kaynaklı
Sihirli annemi yayınladığı zamanda
------

@bazinga

Son düzenleme:
Fenerbahçe için para veriyorum.
Yoksa suratına bakmam.
Geçen ay 1 tl ver 10 gün ücretsizden yedirdim ama bu ay yemedi.

Galatasaray aksine bizim maçlarda sorun çıkmadı hiç. Aylık üyelik alıyorum. Avrupa maçlarının durumuna göre.

Onun dışında zarar ettiği için ne koparabilirsem derdinde... Avrupa da Türk takım kalmazsa çökeceğini biliyor çünkü.