Bolumu NTFS dosya sistemi kullanarak biçimlendirme (çabuk)yalnız Enter derken ekranda c yi seç c biliyorsun 60gb olan boş kısmı fazla olab
hayır cyi seç entegre bas
Evet dikkat ettim agadikkat ettin değil mi boş dosyası çok olan kısmı seçtiğini yani c yi
eğer boş kısmı fazla olan yeri seçtikten sonra ntfs çabuk yani ilk kısmı seçeceksin
F basSürücüyü biçimlendirmek için F'ye basın
diyor F ye basayim mi ?
---Tapatalk---
Kur biçimlendiriyor çıktı şimdide dosyaları kopyaliyor
tamam 5 - 10 dakika sürecek simge dolunca açıp kapanacak. artık yapacak çok bir şey kalmadı.Kur biçimlendiriyor çıktı şimdide dosyaları kopyaliyor
---Tapatalk---
Eyvallah ağa sagolasin ya ben bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum telefona format atmak gibi bir şeymiştamam 5 - 10 dakika sürecek simge dolunca açıp kapanacak. artık yapacak çok bir şey kalmadı.
bir iki birşey kaldı dil ayarları isim girme şifre girme varEyvallah ağa sagolasin ya ben bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum telefona format atmak gibi bir şeymiş
---Tapatalk---
O ne ki onu da mi yapcaz ?asıl problem drivers yüklemede))
cd leri sordum. ya. ekran kartını eterneti bilgisayara tanıtma işiO ne ki onu da mi yapcaz ?
---Tapatalk---
Palit olan mi ?so
cd leri sordum. ya. ekran kartını eterneti bilgisayara tanıtma işi
yok akadar sürmüyor birazdan bir ekran çıkacakOha kurulumun kalan yaklaşık tamamlanma suresi 39 dk diyor. Gidip içerde oturayim mi aga 38 dk boyunca @beyazsiy
---Tapatalk---
Mother board ve palit evetPalit olan mi ?
---Tapatalk---