Explorer.exe Uygulama Hatası Yardim Edebilir Misiniz ?

sen güvenli moda gelemiyorsun sanırım klavyeden yukarı aşağıya seçip entegre başlamıyorsun sanırım. bilgisayarı kapa bir süre sonra dene

sen güvenli moda gelemiyorsun sanırım klavyeden yukarı aşağıya seçip entegre başlamıyorsun sanırım. bilgisayarı kapa bir süre sonra dene
Yok aga sağda solda yukarda aşağıda güvenli mod yaziyordu orada denedim. Neye su formatı bir atalım da gerisi onemli degil

---Tapatalk---

512 MB RAM o özelliklere gireyim dedim oraya bile girmiyor düşün gerisini

---Tapatalk---
windows7 çok zor. ama yinede çalışır. pc den pek birşey yapmıyorsan kurabilirsin

Windows 7 de drivers sorunu olmaz 30 dakika sıfır bilgisayarın olur

Ha dvd playeri mi var cd playeri mi bilgisayarda

windows7 çok zor. ama yinede çalışır. pc den pek birşey yapmıyorsan kurabilirsin

DVD yi de çalıştırır ama bikgisayarci iptal mi etmiş bilmiyorum sadece CD yi çalıştırıyor

---Tapatalk---

Ya benim Yaptıklarım müzik vadi izleme vadiyi dvix ile çevirip tv ye atma internetten oyun haxball vs. Bilgisayardan oyun call of duty 2,Half Life,GTA Vice City,Birde ödev yaparım

---Tapatalk---

DVD yi de çalıştırır ama bikgisayarci iptal mi etmiş bilmiyorum sadece CD yi çalıştırıyor

---Tapatalk---
bozulmuş dvd.. xp yüklemek dışından bir çözüm pek yok. tek bir yol var usb den yükleme ama ona uygun mu bilgisayarına bilmiyoruz. biyostan ayar yapmak lazım

Ya benim Yaptıklarım müzik vadi izleme vadiyi dvix ile çevirip tv ye atma internetten oyun haxball vs. Bilgisayardan oyun call of duty 2,Half Life,GTA Vice City,Birde ödev yaparım

---Tapatalk---
çok şey yapıyorsun))) Windows 7 çok kasar. xp yukleyecegiz ama drivers lazım o problem disket ve cdlerin umarım duruyordur.

Ne yapicam aga sen şöyle ayarlayayim internetten yükleriz tablete indirip

---Tapatalk---
tabletten olmaz. zaten xp yukleyecegiz. xp cd bul bir arkasından deneyelim istersen

çok şey yapıyorsun))) Windows 7 çok kasar. xp yukleyecegiz ama drivers lazım o problem disket ve cdlerin umarım duruyordur.

tabletten olmaz. zaten xp yukleyecegiz. xp cd bul bir arkasından deneyelim istersen
İdna Natural İntelligence falan yazıyor Matherboard CD o var ama çizilmiş gibi.

Plit VGA Driver Compact Disk
SyncMaster TFT-LCD Monitor

Disketlerden
İkeyworks Multimedia Keyboard var ama Pass 2 ve Pass 4 diğerleri yok

---Tapatalk---

Wifi modem ama ethernet ile pc ye bağlı değil mi. öyle tamam. inşallah sorun çıkmaz. sen xp cd si bul deneyelim

Explorer'de ayarlara gir ve miniaturden ( türkce cevrisini bilmiyorum ) listeye cevir sorun cözülür.

İnternet te var mıdır ? Varsa yarin yaparız bugün seni baya yorduk

---Tapatalk---

internette vardır. ama sağlam bir pc ve cdwriter lazım. indirdiğin dosyayı cd ye yazmak lazım.

dur bilgisayara usb tak var çalıştır çalıştırmaz sürekli f12 baş, bir menü çıkacak usb yi görürse cd ye gerek kalmaz

internette vardır. ama sağlam bir pc ve cdwriter lazım. indirdiğin dosyayı cd ye yazmak lazım.

dur bilgisayara usb tak var çalıştır çalıştırmaz sürekli f12 baş, bir menü çıkacak usb yi görürse cd ye gerek kalmaz
Boot Menü çıktı. Hard Diskin önünde + var USB ilerde bir + işareti yok

---Tapatalk---