Yok aga sağda solda yukarda aşağıda güvenli mod yaziyordu orada denedim. Neye su formatı bir atalım da gerisi onemli degilsen güvenli moda gelemiyorsun sanırım klavyeden yukarı aşağıya seçip entegre başlamıyorsun sanırım. bilgisayarı kapa bir süre sonra dene
windows7 çok zor. ama yinede çalışır. pc den pek birşey yapmıyorsan kurabilirsin512 MB RAM o özelliklere gireyim dedim oraya bile girmiyor düşün gerisini
---Tapatalk---
DVD yi de çalıştırır ama bikgisayarci iptal mi etmiş bilmiyorum sadece CD yi çalıştırıyorwindows7 çok zor. ama yinede çalışır. pc den pek birşey yapmıyorsan kurabilirsin
Windows 7 de drivers sorunu olmaz 30 dakika sıfır bilgisayarın olur
Ha dvd playeri mi var cd playeri mi bilgisayarda
Ya benim Yaptıklarım müzik vadi izleme vadiyi dvix ile çevirip tv ye atma internetten oyun haxball vs. Bilgisayardan oyun call of duty 2,Half Life,GTA Vice City,Birde ödev yaparımwindows7 çok zor. ama yinede çalışır. pc den pek birşey yapmıyorsan kurabilirsin
Windows 7 de drivers sorunu olmaz 30 dakika sıfır bilgisayarın olur
Ha dvd playeri mi var cd playeri mi bilgisayarda
bozulmuş dvd.. xp yüklemek dışından bir çözüm pek yok. tek bir yol var usb den yükleme ama ona uygun mu bilgisayarına bilmiyoruz. biyostan ayar yapmak lazımDVD yi de çalıştırır ama bikgisayarci iptal mi etmiş bilmiyorum sadece CD yi çalıştırıyor
---Tapatalk---
Ne yapicam aga sen şöyle ayarlayayim internetten yükleriz tablete indiripbozulmuş dvd.. xp yüklemek dışından bir çözüm pek yok. tek bir yol var usb den yükleme ama ona uygun mu bilgisayarına bilmiyoruz. biyostan ayar yapmak lazım
çok şey yapıyorsun))) Windows 7 çok kasar. xp yukleyecegiz ama drivers lazım o problem disket ve cdlerin umarım duruyordur.Ya benim Yaptıklarım müzik vadi izleme vadiyi dvix ile çevirip tv ye atma internetten oyun haxball vs. Bilgisayardan oyun call of duty 2,Half Life,GTA Vice City,Birde ödev yaparım
---Tapatalk---
tabletten olmaz. zaten xp yukleyecegiz. xp cd bul bir arkasından deneyelim istersenNe yapicam aga sen şöyle ayarlayayim internetten yükleriz tablete indirip
---Tapatalk---
İdna Natural İntelligence falan yazıyor Matherboard CD o var ama çizilmiş gibi.çok şey yapıyorsun))) Windows 7 çok kasar. xp yukleyecegiz ama drivers lazım o problem disket ve cdlerin umarım duruyordur.
tabletten olmaz. zaten xp yukleyecegiz. xp cd bul bir arkasından deneyelim istersen
Ethernet kablosu çektik Wi-Fi icin modem arada duruyorModem pcye nasıl bağlı usb mi yoksa ethernet
İnternet te var mıdır ? Varsa yarin yaparız bugün seni baya yordukWifi modem ama ethernet ile pc ye bağlı değil mi. öyle tamam. inşallah sorun çıkmaz. sen xp cd si bul deneyelim
İnternet te var mıdır ? Varsa yarin yaparız bugün seni baya yorduk
---Tapatalk---
Boot Menü çıktı. Hard Diskin önünde + var USB ilerde bir + işareti yokinternette vardır. ama sağlam bir pc ve cdwriter lazım. indirdiğin dosyayı cd ye yazmak lazım.
dur bilgisayara usb tak var çalıştır çalıştırmaz sürekli f12 baş, bir menü çıkacak usb yi görürse cd ye gerek kalmaz
tamam cd bulmak lazım. xp yi usb ye yazdırmak çok zor zaten hiç uğraşmayalımBoot Menü çıktı. Hard Diskin önünde + var USB ilerde bir + işareti yok
---Tapatalk---