Feriha bitsin belki ÖBGZK izlemem bakarım buna
İlk bölümü tam izlemedim, atlaya atlaya baktım ama Survivor'ın son iki senesinden daha iyi.
Feriha bitsin belki ÖBGZK izlemem bakarım buna
Ben de biraz ilerlettim 5 10 saniye bakıcamİlk bölümü tam izlemedim, atlaya atlaya baktım ama Survivor'ın son iki senesinden daha iyi.Netflix'in varsa izle bence.
Ne oldu be?
🤬 İlk rakibimiz ve düşmanımız belli oldu bile...İzlenirse Yağmur için izlenir, Yağmur daha iyi.
🤬 İlk rakibimiz ve düşmanımız belli oldu bile...
Bir bu eksikti
İzlenirse Yağmur için izlenir, Yağmur daha iyi.
Buse Plan dururken siz kimlerden bahsediyorsunuz ya🤬 İlk rakibimiz ve düşmanımız belli oldu bile...
Buse Plan dururken siz kimlerden bahsediyorsunuz ya
Yoldaşının ve malum hainin cevabını bekleyelim o zaman.Bir bu eksikti
Eski köye yeni adet getirmeyin.Buse Plan dururken siz kimlerden bahsediyorsunuz ya
Ya canlı yayınlanmayınca keyfi olmaz ki herkes ayrı ayrı izleyecek falan bir garip olurYoldaşının ve malum hainin cevabını bekleyelim o zaman.Duruma göre @Emre Ozansoy ile tek başıma dövüşmek zorunda kalırım program boyunca.
Ben kızların hepsini desteklerim agaEski köye yeni adet getirmeyin.Bu programda desteklenebilecek iki kişi var: Miafitz ve Elanur.
Sapık herif.Ben kızların hepsini desteklerim agatanıtımda kötü bir kız görmedim, hepsi güzele benziyordu
Bunu sen mi söylüyorsunSapık herif.
Var tabii canım bende de biraz sapıklık.Bunu sen mi söylüyorsun
Olması gereken buVar tabii canım bende de biraz sapıklık.
Yoldaşının ve malum hainin cevabını bekleyelim o zaman.Duruma göre @Emre Ozansoy ile tek başıma dövüşmek zorunda kalırım program boyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?