@xemrexxx in yanına @Forumdash ı at ayoll 24 saat kulağpının dibinde faruk faruk diye seslensin
Çin işkencesinden beter olur. @Forumdash@xemrexxx in yanına @Forumdash ı at ayoll 24 saat kulağpının dibinde faruk faruk diye seslensin
@xemrexxx in yanına @Forumdash ı at ayoll 24 saat kulağpının dibinde faruk faruk diye seslensin
Nefret ediyorum sizden
Neyse ben TVD izlemeye gidiyorum gelince sizi etiketlerim konudan.@xemrexxx in yanına @Forumdash ı at ayoll 24 saat kulağpının dibinde faruk faruk diye seslensin
kız zindan ve vren demişken aklıma geldi şimdi sihirli annemde betüş periyi uzak bir gezegendeki kaleye hapsediyordu eski parlak sevgilisi, @pompy reyisten koordinatları alıp siz ikinizi oraya yollamalıNeyse ben TVD izlemeye gidiyorum gelince sizi etiketlerim konudan.
aa şimdi ben senin şeklini şemalini biliyorum bu 3 günde istanbulda karşıma allah çıkarır inş senikız zindan ve vren demişken aklıma geldi şimdi sihirli annemde betüş periyi uzak bir gezegendeki kaleye hapsediyordu eski parlak sevgilisi, @pompy reyisten koordinatları alıp siz ikinizi oraya yollamalı
Hakikatten @xemrexxx ile buluşsanıza. Seni gezdirir işte bakarsın baban da geliyormuş Emre'yi beğenir sana alır. @Yiğitt @sokak sanatiaa şimdi ben senin şeklini şemalini biliyorum bu 3 günde istanbulda karşıma allah çıkarır inş seni
hep arkanı kollayarak yürü
@mrt-06 @cookies @Harunnn60
Hhaha alma kısmına kadar iyiydin ayoll @xemrexxx e adresini ver zehirli su böreği getiricem sana dedim gitmişken halledeyimHakikatten @xemrexxx ile buluşsanıza. Seni gezdirir işte bakarsın baban da geliyormuş Emre'yi beğenir sana alır. @Yiğitt @sokak sanati
Forumda bilimsel konu açarsan ettiğimiz muhabbet bu oluyor işte. @XanTier
Bu arada yolun açık olsun kraliçem aman dikkatli gidin.Hhahah aa @destere istanbulda olmadına kafasını taşa vurur artık belki bulusurabilirdik onla cidden
aaa tşşk cnmBu arada yolun açık olsun kraliçem aman dikkatli gidin.
Özenip ders alıp aydınlanın diye bilimsel konu açıyorum yapılan muhabbete bak @Çiğdem-Hakikatten @xemrexxx ile buluşsanıza. Seni gezdirir işte bakarsın baban da geliyormuş Emre'yi beğenir sana alır. @Yiğitt @sokak sanati
Forumda bilimsel konu açarsan ettiğimiz muhabbet bu oluyor işte. @XanTier
Şöyle paralel evrenli bir konu açsana onlar daha güzel.Özenip ders alıp aydınlanın diye bilimsel konu açıyorum yapılan muhabbete bak @Çiğdem-
Önce o konuları biraz daha öğrenmem lazım. Çünkü her gelen konuyu öğrenmek için geliyor burayaŞöyle paralel evrenli bir konu açsana onlar daha güzel.
Offf işte burdasın ya bu halinden başka ruhsal karakterlere sahip aynı maddesel ortamda "paralel" hayatlar var bu kadar.Önce o konuları biraz daha öğrenmem lazım. Çünkü her gelen konuyu öğrenmek için geliyor buraya
Hiçbir şey bilmiyorsunOfff işte burdasın ya bu halinden başka ruhsal karakterlere sahip aynı maddesel ortamda "paralel" hayatlar var bu kadar.