@xemrexxx in yanına @Forumdash ı at ayoll 24 saat kulağpının dibinde faruk faruk diye seslensin
Nefret ediyorum sizden![]()
Neyse ben TVD izlemeye gidiyorum gelince sizi etiketlerim konudan.
kız zindan ve vren demişken aklıma geldi şimdi sihirli annemde betüş periyi uzak bir gezegendeki kaleye hapsediyordu eski parlak sevgilisi, @pompy reyisten koordinatları alıp siz ikinizi oraya yollamalıNeyse ben TVD izlemeye gidiyorum gelince sizi etiketlerim konudan.![]()
aa şimdi ben senin şeklini şemalini biliyorum bu 3 günde istanbulda karşıma allah çıkarır inş senikız zindan ve vren demişken aklıma geldi şimdi sihirli annemde betüş periyi uzak bir gezegendeki kaleye hapsediyordu eski parlak sevgilisi, @pompy reyisten koordinatları alıp siz ikinizi oraya yollamalı![]()
Hakikatten @xemrexxx ile buluşsanıza. Seni gezdirir işte bakarsın baban da geliyormuş Emre'yi beğenir sana alır.aa şimdi ben senin şeklini şemalini biliyorum bu 3 günde istanbulda karşıma allah çıkarır inş seni![]()
![]()
hep arkanı kollayarak yürü![]()
![]()
![]()
@mrt-06 @cookies @Harunnn60
Hhaha alma kısmına kadar iyiydin ayollHakikatten @xemrexxx ile buluşsanıza. Seni gezdirir işte bakarsın baban da geliyormuş Emre'yi beğenir sana alır.![]()
@Yiğitt @sokak sanati
Forumda bilimsel konu açarsan ettiğimiz muhabbet bu oluyor işte.@XanTier
Bu arada yolun açık olsun kraliçem aman dikkatli gidin.
aaa tşşk cnmBu arada yolun açık olsun kraliçem aman dikkatli gidin.![]()
Özenip ders alıp aydınlanın diye bilimsel konu açıyorum yapılan muhabbete bakHakikatten @xemrexxx ile buluşsanıza. Seni gezdirir işte bakarsın baban da geliyormuş Emre'yi beğenir sana alır.![]()
@Yiğitt @sokak sanati
Forumda bilimsel konu açarsan ettiğimiz muhabbet bu oluyor işte.@XanTier
Şöyle paralel evrenli bir konu açsana onlar daha güzel.Özenip ders alıp aydınlanın diye bilimsel konu açıyorum yapılan muhabbete bak@Çiğdem-
Önce o konuları biraz daha öğrenmem lazım. Çünkü her gelen konuyu öğrenmek için geliyor burayaŞöyle paralel evrenli bir konu açsana onlar daha güzel.![]()
Offf işte burdasın ya bu halinden başka ruhsal karakterlere sahip aynı maddesel ortamda "paralel" hayatlar var bu kadar.Önce o konuları biraz daha öğrenmem lazım. Çünkü her gelen konuyu öğrenmek için geliyor buraya![]()
Hiçbir şey bilmiyorsunOfff işte burdasın ya bu halinden başka ruhsal karakterlere sahip aynı maddesel ortamda "paralel" hayatlar var bu kadar.![]()