diziyi artik gününde izleyemiyorum. FOX kendi sayfasinda bile canli yayini acmiyor. ertesi gün Youtube kanalinda bakiyorum. Son bölüm yine cok iyiydi.
Gününde izleyemiyorum diye lafa girince bölümler eskisi kadar sarmıyor da sonrasında izliyorsun diye düşünüp korktum.diziyi artik gününde izleyemiyorum. FOX kendi sayfasinda bile canli yayini acmiyor. ertesi gün Youtube kanalinda bakiyorum. Son bölüm yine cok iyiydi.
izleYEmiyorum diye yazmistim halbukiGününde izleyemiyorum diye lafa girince bölümler eskisi kadar sarmıyor da sonrasında izliyorsun diye düşünüp korktum.![]()
Evet gördüm ama düşününce iki anlama da gelebiliyor.izleYEmiyorum diye yazmistim halbukidizi ayni keyfi veriyor. hic bir sekilde azalma olmadi
![]()
Bölüm çok iyiydi
Aynı dizide iki bölüm sonra figüranlıktan ana kadroya aniden geçişi takdire şayan. İzlerken hiç farketmemiştim.Ben izledim meraklıları da bakabilir.İkinci videonun bir kısmında lanet dizinden de bahsediyor.
@kerem
Medyapım'ın nadiren aldığı doğru kararlardan biri diyelim.Aynı dizide iki bölüm sonra figüranlıktan ana kadroya aniden geçişi takdire şayan. İzlerken hiç farketmemiştim.
Harika bir senaryo dediğinde çatladığına eminim.![]()
Kadın olmasaydı Sanem'i dandiğin biri oynardı, bu karakteri Kadın'a borçlusun.Medyapım'ın nadiren aldığı doğru kararlardan biri diyelim.
Yoo niye çatlayayım ilk ünlü olduğu diziye karşı kötü konuşmaması normal.İstediğini de diyebilir.
![]()
Karakterini 3-4. bölümde çıkarmayı düşünmüşler ama Gökçe güzel oynamış ki rolünü büyütebilmiş yani tamamen kendisinin başarısı dizinin değil.Kadın olmasaydı Sanem'i dandiğin biri oynardı, bu karakteri Kadın'a borçlusun.![]()