- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
@DarkLeqenD oyledir uyusuk bir insanİnşallahh bir ara gösteririm abla dedi hala göstericek bana ya
@DarkLeqenD oyledir uyusuk bir insanİnşallahh bir ara gösteririm abla dedi hala göstericek bana ya
@DarkLeqenD oyledir uyusuk bir insan
Kararına saygı duyma sorgulaBilemiyorum artık öyle olmadığını düşünüyorum ben ama kararına saygı duyuyorum
Onlar seninkini sorguluyorsa sen de sorgulaSorgulamayı sevmem benn
Sen sus la kümesinden kaçmış çirkin ördek yavrusu.Onlar seninkini sorguluyorsa sen de sorgula
Onlar seninkini sorguluyorsa sen de sorgula
Çirkin ördek yavrusu guzeldi amaSen sus la kümesinden kaçmış çirkin ördek yavrusu.
Burası Fav10 beybisi burda herkes sorgular ve meraklıdır... Ama bi evlenemiyoz .ssSorgulamaz kimse benim zevkimi beğendiklerimi sorguluyamaz
İşte sen onun kadar güzelsin.Çirkin ördek yavrusu guzeldi ama
Burası Fav10 beybisi burda herkes sorgular ve meraklıdır... Ama bi evlenemiyoz .ss
Çirkin ördek yavrusu guzeldi ama
Burası Fav10 beybisi burda herkes sorgular ve meraklıdır... Ama bi evlenemiyoz .ss
Saol kardeşimİşte sen onun kadar güzelsin.
Hemen gostermeliÖyle itiraf programında bayağı göze batıyoduk bir ara ama ne yapayım @DarkLeqenD erosun kafasına silahmı dayım illa resim göster diye ne zaman isterse gösteririr
Saol kardeşim
Hemen gostermeli
Hayir gostermiyor 😱sana gösterdimi resimm eğer bana göstermeden önce sana gösterirse o zaman silahı alırım dayarım kafasınaa@DarkLeqenD
Sanadamı bir ara dedi yoksa
Ben instagramdan istek atmasini bekliyorum
Ciddimisinbana attı da bir tek resim yok ki kendi resmini bırak bir tane paylaşım bile yapmamış yaw
Orjinal olsaydi 1-2 resim olurdu galiba 😱😱 aaa bana attığı orjinal değilmiydi yaaaevet bir tane bile paylaşımı yoktu valla
Orjinal olsaydi 1-2 resim olurdu galiba 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?