Ama evlilik sezonununda artık açılması lazım kaç yıl geçtiForum yaş ortalaması 22-23 değil mi(ilk üye oldugum da 18-19du şaşirmiştim)
Gencecik başınıza çorap örüp, o çorabı yakmayınForum ortalaması 28-30 olunca bi daha konuyu aç @cookies
Ben üye oldugum tarihten sonrasını merak ederdim, öncesindeki kişilerden bananeAma evlilik sezonununda artık açılması lazım kaç yıl geçti2007den beri evlenen var mı acaba
Evlensin bakalım cool çocukEn son @RüzgarGülü nişanlıydı evlenen biri olursa ilk o olur.
Ok diyince aklıma kötü şeyler de geldi hani markette kasaya yakın bulunur geneldeEvet şuraya sıraya dizilin uzatın kolları merak etmeyin hepinize yetecek kadar ok'um var.
Evlen de düğün basalımİlk ben evlencem.
@Çiğdem-
@Çiğdem- @vadikızı @OzaN @denizz19 @mrt-06 gibi örnekler evlenirler inşallahBen üye oldugum tarihten sonrasını merak ederdim, öncesindeki kişilerden banane
Sizin hakettiğiniz o zaten.Evlensin bakalım cool çocuk
Ok diyince aklıma kötü şeyler de geldi hani markette kasaya yakın bulunur genelde
Evlen de düğün basalım
Ben 3, 4 yıla evlenirim zaten merak etme.
Taliplerin var mıBen 3, 4 yıla evlenirim zaten merak etme.
Keresteden kastın hala @Doğu muSizin hakettiğiniz o zaten.Hepiniz Kereste'nin seçmeli cinsel eğitim görmüş öğrencilerisiniz.
Keresteye en yakın nick kim de, Destere olabilir mi mesela?Taliplerin var mıSen kaç yaşındasın ne işle meşgulsün
Keresteden kastın hala @Doğu muCinsel eğitim değil de seneye p.n.s diye bi ders konum olcak mesela
@destere kadar kızlarla haşır neşir olsaydım şu an Kıbrısta evliydimKeresteye en yakın nick kim de, Destere olabilir mi mesela?
Niye böyle net ve kararlı cevap verdin? Esra'ya mı cıkcan Seda'ya yoksa ıyyyyg zuhale miBen 3, 4 yıla evlenirim zaten merak etme.
Kaç yaşındaydınız sayın Doğu 😱Uzun bir süre evlenmeyi düşünmüyorum. 30 yıl kadar falan.
O evlenmeye teşvik etse iyi ya, günahkar olursun günahkar.@destere kadar kızlarla haşır neşir olsaydım şu an Kıbrısta evliydim
5.Kaç yaşındaydınız sayın Doğu 😱
O programlar 5-6 yıl sonra hala olursa doktor olarak çıkmayı düşünüyorum hem kendimi tanıtıp hasta çekerim hem birini bulurum belkiNiye böyle net ve kararlı cevap verdin? Esra'ya mı cıkcan Seda'ya yoksa ıyyyyg zuhale mi
Olsun işte çocuğum olurdu şimdiye ben de evlenmek zorunda kalırdım çocuğum olduğu içinO evlenmeye teşvik etse iyi ya, günahkar olursun günahkar.
5.
Şu an 5 yaşında 30 yıl sonra evlenecekmiş.O programlar 5-6 yıl sonra hala olursa doktor olarak çıkmayı düşünüyorum hem kendimi tanıtıp hasta çekerim hem birini bulurum belki
Olsun işte çocuğum olurdu şimdiye ben de evlenmek zorunda kalırdım çocuğum olduğu için
5 in bir katı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?