İkinci dediğine katılıyorum ilk dediğin ise ilk defa duydum bu kadar önemli bir şey için bunu yapması ilginçTuğçe Kazaz geldi aklıma, din değiştirmişti evleneceği kişi için ama bunun konuyla alakası yok.
Takım dediğin zaten o kadar da önemsenmeyen bir şey. Çok fazla takılan birisiyse karşındaki, hiç evlenme daha iyi.
Google'da arat, karşına direkt çıkar.İkinci dediğine katılıyorum ilk dediğin ise ilk defa duydum bu kadar önemli bir şey için bunu yapması ilginç
Evet yaşandı maalesef böyle bir olay sonra da uğruna din değiştiği adamdan ayrıldıİkinci dediğine katılıyorum ilk dediğin ise ilk defa duydum bu kadar önemli bir şey için bunu yapması ilginç
Şimdi baktım da bayağı sıkıntılı biriymişEvet yaşandı maalesef böyle bir olay sonra da uğruna din değiştiği adamdan ayrıldı
Evet öyledir o dönem çok konuşulmuştu 😉Şimdi baktım da bayağı sıkıntılı biriymiş
Cok mantıklı ya biz bunu neden düüşünemedik acabaGider kendi tuttuğum takımlı birisini bulurum en mantıklısı
Tabii canım takım dediğin ne ki elinin kiri mühim olan aşk sevgi☺Tabiki değiştiririm aa evleneceğim kişiden önemli mi
Bazı insanlar evlenmek için karakter bile değiştiriyor futbol takımı ne ki.
Ben İrlandadayken Pandemi çıkmasa A milli takım İrlandaya gelecektiTabiki değiştiririm aa evleneceğim kişiden önemli mi
Hadi canım göreyim seni niye hep fedakarlığı bizler yapıyoruz biraz da onlar yapsın😂😁😀İsteyen istediği takımı tutsun kimse kimsenin tuttuğu takıma karışmamalı haa çok isterse Beşiktaşlı olmayı buyursun gelsin bana uyar