Evleceğiniz Kişi İçin Takımınızı Değiştirir misiniz?

Evleneceğiniz Kişi İçin Takımınızı Değiştirir misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Ben de sözde Beşiktaşlıyım ama oyuncularını bilmem maçlarını izlemem ama yine de kendinden ödün vermemek gerek ya :)
Aslında bu kendinden ödün vermek de olmaz bence ha Beşiktaş'lıyım dersin ha Galatasaray'lıyım dersin, dediğim gibi alakam olsaydı dediğin şeyden ötürü ben de değiştirmezdim yani.

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Neden Takımımı Evleneceğim Kadın için değiştireyim ki?
Sırf Ben Fenerbahçeliyim diye benimle evlenmeyecekse X Takımı tutan bir kadın..Zaten hayatımda yeri yoktur.

• Harika
unnamed.jpg

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Zaten fanatik birisi istese de değiştiremez takımı ve değiştirdim diye yalan söylemesi de aşka hitap etmez. Aynı zamanda farklı takımı tutması tatlı rekabete yol açacağından bence de daha iyi bir durum. Abartılmadığı sürece tabii :A

Ben takımın fanatiği değilim ama yine de değişmem. Sonuçta benim onun tercihini değiştirme hakkım olduğunu düşünmüyorum. İstediği takımı tutabilir.

• Beğendim
Bazı insanlar evlenmek için karakter bile değiştiriyor futbol takımı ne ki.:F Futbol takımı tutmadığım için benim için problem olmaz. Sevdiğim adamın mutluluğuna ortak olmak için onun tuttuğu takımı tutabilirim.:D

Başka konular olsa daha farklı cevap verebilirim. Ama ben kendimi başkasına göre törpüleyen biri olamadığım için yapamadım ve yarı yolda bıraktım. Her konuda bu kadar yumuşak değilim kısacası.:D

Evleneceğin insandan takımını değiştirmesini istemek çok saçma bence. Bunu isteyen insanda kesin psikolojik sıkıntılar vardır, o yüzden uzak dururdum muhtemelen. :A
Sadece takım değişmesini istese neyse daha başka şeylerde isteyenler oluyor:)

Bu arada böyle bir olay yaşandı Gelin kızımız damara jestlik olsun diye sevdiği adamın takım formasını giyip göbek atmış :)

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Tuğçe Kazaz geldi aklıma, din değiştirmişti evleneceği kişi için ama bunun konuyla alakası yok. :A

Takım dediğin zaten o kadar da önemsenmeyen bir şey. Çok fazla takılan birisiyse karşındaki, hiç evlenme daha iyi. :D

• İlginç
Reactions: Gerekli24