DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ne guzel filmlerdeki gibibizim köylerden birinde bir imamın bundan 15 sene önce falan adamın evinin çatısı uçuyor
düşün oturuyorsun koltuğa yukarıya bakıyorsun evinin tavanı yok çatı olduğu gibi rüzgara uçuyor @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @EFE UYSAL @Yiğitt
Ne kadar modern yaklasim @vadikızı boyle olmak lazim Ama insan kendi evinin sigoetasi var mi yokmu bilirDeprem sigortamız var mı diye sorardım
Çünkü spor yapmak içim evin içine kadar yuruyosun sonra aaaa nerde la bu diyosunAsıl sorulması gereken soru şu; ben evin yıkıldığını niye eve girdiğim de görüyorum?
Ne guzel filmlerdeki gibi
Ne kadar modern yaklasim @vadikızı boyle olmak lazim Ama insan kendi evinin sigoetasi var mi yokmu bilir
hhahah doğru cnm adam oturuyor karsısındakı duvar yıkılıyorNe guzel filmlerdeki gibi
Ne kadar modern yaklasim @vadikızı boyle olmak lazim Ama insan kendi evinin sigoetasi var mi yokmu bilir
Çünkü spor yapmak içim evin içine kadar yuruyosun sonra aaaa nerde la bu diyosun
Biraz fazla modernbenim bonişimm modernn tabiii
İçinde biri vaemiydi 😱Ben yandığını görmüştüm. Baya zordu. Tepkisiz kalıyorsun. Sular ile söndürmeye çalıştık ama nafile gitti koca ev.
Jshsjss yaralanan varmiydihhahah doğru cnm adam oturuyor karsısındakı duvar yıkılıyor
Biraz fazla modern
İçinde biri vaemiydi 😱
Jshsjss yaralanan varmiydi
hhaha aa bu dedğim filmlerden örnek ama çatı duyduğum gerçek bir olaydıBiraz fazla modern
İçinde biri vaemiydi 😱
Jshsjss yaralanan varmiydi
Trajikomik bir olaymış.bizim köylerden birinde bir imamın bundan 15 sene önce falan adamın evinin çatısı uçuyor
düşün oturuyorsun koltuğa yukarıya bakıyorsun evinin tavanı yok çatı olduğu gibi rüzgara uçuyor @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @EFE UYSAL @Yiğitt
Tamamen gerçek bir olay ama insan düşünnüce komik geliyor biraz bir yukarı bakıyorsun evin tavanı yok kuşlar uçuyor gökyüzündeTrajikomik bir olaymış.
Çizgi filmlerde oluyordu bu olay.Tamamen gerçek bir olay ama insan düşünnüce komik geliyor biraz bir yukarı bakıyorsun evin tavanı yok kuşlar uçuyor gökyüzünde
@denizz19 a mi yakinlasiyosun Hazir mesleği de varevet yakışıyor ona modernlikk
Aa uzuldum bi de dublex rich miydinizYoktu ölen kalan olmadı ama gitti dublex ev.
Peki sen boyle bi olayla karsilassan naparsinhhaha aa bu dedğim filmlerden örnek ama çatı duyduğum gerçek bir olaydı
Sen ne yaparsin ev yikilirsaÇizgi filmlerde oluyordu bu olay.
aaa vlla tuhaf belki ama ben kendimede gülerim sanırım oan@denizz19 a mi yakinlasiyosun Hazir mesleği de var
Aa uzuldum bi de dublex rich miydiniz
Peki sen boyle bi olayla karsilassan naparsin
Sen ne yaparsin ev yikilirsa
Tuhaf kızaaa vlla tuhaf belki ama ben kendimede gülerim sanırım oan