DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,371
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Ne guzel filmlerdeki gibibizim köylerden birinde bir imamın bundan 15 sene önce falan adamın evinin çatısı uçuyor![]()
![]()
düşün oturuyorsun koltuğa yukarıya bakıyorsun evinin tavanı yokçatı olduğu gibi rüzgara uçuyor
![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @EFE UYSAL @Yiğitt
Ne kadar modern yaklasim @vadikızı boyle olmak lazimDeprem sigortamız var mı diye sorardım![]()
Çünkü spor yapmak içim evin içine kadar yuruyosun sonra aaaa nerde la bu diyosunAsıl sorulması gereken soru şu; ben evin yıkıldığını niye eve girdiğim de görüyorum?
Ne guzel filmlerdeki gibi
Ne kadar modern yaklasim @vadikızı boyle olmak lazimAma insan kendi evinin sigoetasi var mi yokmu bilir
![]()
hhahah doğru cnm adam oturuyor karsısındakı duvar yıkılıyorNe guzel filmlerdeki gibi
Ne kadar modern yaklasim @vadikızı boyle olmak lazimAma insan kendi evinin sigoetasi var mi yokmu bilir
Çünkü spor yapmak içim evin içine kadar yuruyosun sonra aaaa nerde la bu diyosun![]()
Biraz fazla modernbenim bonişimm modernn tabiii
İçinde biri vaemiydi 😱Ben yandığını görmüştüm. Baya zordu. Tepkisiz kalıyorsun. Sular ile söndürmeye çalıştık ama nafile gitti koca ev.
Jshsjss yaralanan varmiydihhahah doğru cnm adam oturuyor karsısındakı duvar yıkılıyor![]()
![]()
![]()
Biraz fazla modern
İçinde biri vaemiydi 😱
Jshsjss yaralanan varmiydi![]()
hhaha aa bu dedğim filmlerden örnek ama çatı duyduğum gerçek bir olaydıBiraz fazla modern
İçinde biri vaemiydi 😱
Jshsjss yaralanan varmiydi![]()
Trajikomik bir olaymış.bizim köylerden birinde bir imamın bundan 15 sene önce falan adamın evinin çatısı uçuyor![]()
![]()
düşün oturuyorsun koltuğa yukarıya bakıyorsun evinin tavanı yokçatı olduğu gibi rüzgara uçuyor
![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @EFE UYSAL @Yiğitt
Tamamen gerçek bir olay ama insan düşünnüce komik geliyor biraz bir yukarı bakıyorsun evin tavanı yok kuşlar uçuyor gökyüzündeTrajikomik bir olaymış.![]()
Çizgi filmlerde oluyordu bu olay.Tamamen gerçek bir olay ama insan düşünnüce komik geliyor biraz bir yukarı bakıyorsun evin tavanı yok kuşlar uçuyor gökyüzünde![]()
![]()
![]()
@denizz19 a mi yakinlasiyosunevet yakışıyor ona modernlikk
Aa uzuldum bi de dublex rich miydinizYoktu ölen kalan olmadı ama gitti dublex ev.![]()
Peki sen boyle bi olayla karsilassan naparsinhhaha aa bu dedğim filmlerden örnek ama çatı duyduğum gerçek bir olaydı![]()
Sen ne yaparsin ev yikilirsaÇizgi filmlerde oluyordu bu olay.![]()
aaa vlla tuhaf belki ama ben kendimede gülerim sanırım oan@denizz19 a mi yakinlasiyosunHazir mesleği de var
Aa uzuldum bi de dublex rich miydiniz
Peki sen boyle bi olayla karsilassan naparsin
Sen ne yaparsin ev yikilirsa![]()
aaa vlla tuhaf belki ama ben kendimede gülerim sanırım oan![]()
![]()
![]()