işte falan filan dedim ya yani hepsini saymadım var bir kaç tanebehzat ç de var ayoll
işte falan filan dedim ya yani hepsini saymadım var bir kaç tanebehzat ç de var ayoll
Hhaha ama erdal bey favori herifin senin .Aişte falan filan dedim ya yani hepsini saymadım var bir kaç tane
övmeyi göremedim?biraz daha öveyim bakalım ilk sıraya çıkabilecekmiyim şansımı zorlayayım diyorum hem ne kaybederimki
bu arada bodrum masalının faryalısı timuçin esen @Harunnn60 un galip dervişine jenerik müziği yapan kişiymiş şimdi keşfettim @Bully @Çiğdem-
övgü cümlenin içindeydi onu çekip çıkarmak sana kalmıştı bulamadıysan ben napiyimövmeyi göremedim?
Yok muydu daha önceden olayı nedir?Yakında maNga ve Hadise'den de Interval Act çıkarırlarsa şaşırmam artık. Neyse, saatleri kurduk, beklemeye alıyoruz. İnşallah olağanüstü bir görüntü ve ses kalitesinde yayınlanır. @phoebebuffay @bazinga @Yakamoz-Asi @The_Erinch @dreamy @Hazem @12.Adam
Interval Act nedir ?Yakında maNga ve Hadise'den de Interval Act çıkarırlarsa şaşırmam artık. Neyse, saatleri kurduk, beklemeye alıyoruz. İnşallah olağanüstü bir görüntü ve ses kalitesinde yayınlanır. @phoebebuffay @bazinga @Yakamoz-Asi @The_Erinch @dreamy @Hazem @12.Adam
Neden bilmiyorum ama Eurovision'ın resmi Youtube kanalında 2004'ten önceki şarkılara ait hiçbir video kaydı yüklenmemiş. Bu vesileyle birlikte Hadise ve maNga gibi artık ayın en çok tıklanan Eurovision şarkılarına dahil olacaktır.Yok muydu daha önceden olayı nedir?
Yarışma esnasında bi' nevi geçmişi yad eden gösterilere Interval Act denir. Sertab ve Helena'nın bu sene yarı finalde sahneye çıkmaları buna bir örnektir mesela.Interval Act nedir ?
Türkiye olmayınca takip etmiyorum açıkçası pekEurovision'ı özledin mi? @Bully
Bir nesli Eurovision'suz bırakanlara lanet olsun. En erken 2029 gibi görünüyor şimdilik. O da olursa hani.Türkiye olmayınca takip etmiyorum açıkçası pek
Türkiye sahalara dönerse buralar şenlik olur
Türkiye olmayınca takip etmiyorum açıkçası pek
Türkiye sahalara dönerse buralar şenlik olur
Paragrafta futbol kelimesi kullanılıncaBir nesli Eurovision'suz bırakanlara lanet olsun. En erken 2029 gibi görünüyor şimdilik. O da olursa hani.
O ruhu çok özledim biliyor musun. Futbol'da yine kısmen yaşıyoruz da Eurovision'da bir başka oluyordu. EBU da fanatik ruhumuzdan haberdar olmuş olacak ki bunu kullanıyorlar tabii tepe tepe.