Eurovision'da Türkiye'nin En İyi 10 Şarkısı

1 ve 2 gerçekten çok güzel. Manga'nın şarkısı gerçekten muazzamdı bence, ama rekabet de sıkıydı maalesef. Hadise de hasta olduğu için şarkı çok etkileyici olamamıştı hatırladığım kadarıyla. Ama Manga'ya çok üzülmüştüm, Sertap Erener'den daha iyiydi bence o şarkı.
Cidden heyecanlı günlerdi, keşke yeniden yaşasak :(

Mor ve ötesi ile Sibel Tüzün hariç güzel bir liste özellikle Manga

Yok muydu daha önceden olayı nedir? :A
Neden bilmiyorum ama Eurovision'ın resmi Youtube kanalında 2004'ten önceki şarkılara ait hiçbir video kaydı yüklenmemiş. Bu vesileyle birlikte Hadise ve maNga gibi artık ayın en çok tıklanan Eurovision şarkılarına dahil olacaktır. :A
------

Interval Act nedir ?
Yarışma esnasında bi' nevi geçmişi yad eden gösterilere Interval Act denir. Sertab ve Helena'nın bu sene yarı finalde sahneye çıkmaları buna bir örnektir mesela.

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
Türkiye olmayınca takip etmiyorum açıkçası pek :A

Türkiye sahalara dönerse buralar şenlik olur :Z
Bir nesli Eurovision'suz bırakanlara lanet olsun. En erken 2029 gibi görünüyor şimdilik. O da olursa hani. :A

O ruhu çok özledim biliyor musun. Futbol'da yine kısmen yaşıyoruz da Eurovision'da bir başka oluyordu. EBU da fanatik ruhumuzdan haberdar olmuş olacak ki bunu kullanıyorlar tabii tepe tepe. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Türkiye olmayınca takip etmiyorum açıkçası pek :A

Türkiye sahalara dönerse buralar şenlik olur :Z

Bir nesli Eurovision'suz bırakanlara lanet olsun. En erken 2029 gibi görünüyor şimdilik. O da olursa hani. :A

O ruhu çok özledim biliyor musun. Futbol'da yine kısmen yaşıyoruz da Eurovision'da bir başka oluyordu. EBU da fanatik ruhumuzdan haberdar olmuş olacak ki bunu kullanıyorlar tabii tepe tepe. :A
Paragrafta futbol kelimesi kullanılınca
Profesör ile ben. :A
Cat Love GIF by Mochimons

• Güldürdün
Reactions: Bully