iyi kötu bu konuya etiket gelmis. @Harunnn60 beni dusunmedigi icin kiniyorum.hayır gülserenle sibel tüzünü @dosimosi ile sana bıraktım
benki ulkemiz her yaristiginda hic kacirmadim programi
iyi kötu bu konuya etiket gelmis. @Harunnn60 beni dusunmedigi icin kiniyorum.hayır gülserenle sibel tüzünü @dosimosi ile sana bıraktım
Nesi varmış tipinin sadece biraz gözleri pörtlek o kadaryine elenmedin değilmi keyfin yerinde bakıyorum
@denizz19 in yerinde olsam oylama sonucuna bakmam akustiği tipinden dolayı elerdim yarışmadan
tamam bu pörtlek yorumu benim mesajın onayı gibi bişeydi zaten )Nesi varmış tipinin sadece biraz gözleri pörtlek o kadar
yine elenmedin değilmi keyfin yerinde bakıyorum
@denizz19 in yerinde olsam oylama sonucuna bakmam akustiği tipinden dolayı elerdim yarışmadan
seni benden başka düşünen bir allahın kulu yok zaten ama benim düşünmemde karşılıksız kalan bir düşünme oysa banane senden dimi benden önce değer verdiğin üçyüz kişi seni düşünsüniyi kötu bu konuya etiket gelmis. @Harunnn60 beni dusunmedigi icin kiniyorum.
zaten bu gidişle böyle çekirge misali sıçraya sıçraya @dosimosi yide elersinelenmedimm çatla emi töbe yarabbim ben her zaman keyifliyim be
senden ilk 3tesin oldumu ? memnunmusun ?seni benden başka düşünen bir allahın kulu yok zaten ama benim düşünmemde karşılıksız kalan bir düşünme oysa banane senden dimi benden önce değer verdiğin üçyüz kişi seni düşünsün
zaten bu gidişle böyle çekirge misali sıçraya sıçraya @dosimosi yide elersin
Yav aklımdaydın hemen vurma. Ah siz kızlar.iyi kötu bu konuya etiket gelmis. @Harunnn60 beni dusunmedigi icin kiniyorum.
Demek sadece aklinda kalmisiz 1 saatir. herkesi etiketledigin an damlayip sitem etsem hadi neyse.Yav aklımdaydın hemen vurma. Ah siz kızlar.
Balık burcu musun abla sorması ayıptır.Demek sadece aklinda kalmisiz 1 saatir. herkesi etiketledigin an damlayip sitem etsem hadi neyse.
birazdan videolara bakip yorumumu belirtirim
yok degilimBalık burcu musun abla sorması ayıptır.
Ah ahh abla önüm arkam sağım solum balık burcu olunca. Çok çektim bunlardan.yok degilim
alinganlikta yapmadim ben ama siz herseyi öyle algiliyorsaniz diyecek birsey yok
kiz arkadasindami balik burcu ?Ah ahh abla önüm arkam sağım solum balık burcu olunca. Çok çektim bunlardan.
Hahah dua et benim için.kiz arkadasindami balik burcu ?
kolay gelsin ne diyelim
Dualarimin bana hayri yok sana hic olmazHahah dua et benim için.
İsveçin suyu hürmetine tutar belki. HahahDualarimin bana hayri yok sana hic olmaz
biraz daha öveyim bakalım ilk sıraya çıkabilecekmiyim şansımı zorlayayım diyorum hem ne kaybederimkisenden ilk 3tesin oldumu ? memnunmusun ?
hhahah gece gece nerden aklına geldi bu manyak adam beebiraz daha öveyim bakalım ilk sıraya çıkabilecekmiyim şansımı zorlayayım diyorum hem ne kaybederimki
bu arada bodrum masalının faryalısı timuçin esen @Harunnn60 un galip dervişine jenerik müziği yapan kişiymiş şimdi keşfettim @Bully @Çiğdem-
erkek oyuncuları pek sevmemde bu vatandaş sevdiğim nadir oyunculardandır diğerlerini biliyorsun zaten nejat işler okan yalabık çetin tekindor falan filanhhahah gece gece nerden aklına geldi bu manyak adam bee
behzat ç de var ayollerkek oyuncuları pek sevmemde bu vatandaş sevdiğim nadir oyunculardandır diğerlerini biliyorsun zaten nejat işler okan yalabık çetin tekindor falan filan