Bir iki yorumda alsak hazır gelmişken
@xemrexxx ile ortalığı +18'e bağlamayın
Şuracıkta kısa bir değerlendirme var bazı ülkeler. En sondaki baya iyi
Bir iki yorumda alsak hazır gelmişken
izlemiyorum malesef bilgim yokBir iki yorumda alsak hazır gelmişkenIzlemiyormusun ESC'yi?
@xemrexxx ile ortalığı +18'e bağlamayın
Şuracıkta kısa bir değerlendirme var bazı ülkeler. En sondaki baya iyi
işte bilgilendiriyorum sizi. Bu konu ondan var. Fikriniz oluşsun diyeizlemiyorum malesef bilgim yok
Senin kirlenmek için Ender e ihtiyacın yok kendin kendini verirsin
Ender benim alt versiyonum benden daha fazla kötü olamazSenin kirlenmek için Ender e ihtiyacın yok kendin kendini verirsin
Biliyorum bu adamıBaşarılı müzisyen Serhat, ikinci kez San Marino adına Eurovision'da yer alacak. 1964 doğumlu olan Serhat bir zamanlar 'Riziko' isimli yarışmayı sunuyordu. Kendine has tarzıyle beğenilen Serhat'a başarılar dileriz
@Forumdash @xemrexxx ve @turkuazz işte yarışmada yer alacak türk şarkıcımız. Helena ile olan klibinide bir ara yayınlamışım.
@Tolstoyevski deminden beri sayfadasın. Galiba şarkıları yorumlayacaksın
Esc izleyen herkes tanıyor. Daha ne olsunBiliyorum bu adamıTR'de hep kendini reklama boğuyor kimse tanımıyor
@serhatt mi şimdiden sonuncu ülke belli oldu@Çiğdem @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı @Aserat @MasacRE @Forumdash @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
19 tanesini paylaşmışım şuan. Yenileri gördükçe güncellerim.Bu hafta bi Eurovision aşkı geldi evde oturmaktan olsa gerek, hepsini birkaç kere dinledim şarkıların. Bayağı zayıf bir yıl bence. Şu an 23 şarkı açıklandı sanırım güzel diyebileceğim 6-7 şarkı var. Azerbaycan, Rusya ve İsveç çıtayı yükseltirler umarım. Top 10 bırakalım;
1- İtalya
2- Belçika
3- İspanya
4- Fransa
5- Macaristan
6- Portekiz
7- Slovenya
8- Litvanya
9- Birleşik Krallık
10- Norveç
Eh İsveç zafere doydu artık19 tanesini paylaşmışım şuan. Yenileri gördükçe güncellerim.
İsveç haftaya belli olacak ve bu sene sanki onlarda çıtayı düşürmüş gibi. Tüm şarkıları dinlemedim henüz.
Burda haftaya birincilik için yarışacak 12 şarkıların kısa tanıtımlarına bakabilirsin, İsveç'inki yani:
İsviçre, Hollanda top 5'lik, San Marino da bence gayet hoş bi şarkı çıkarmış. Seviye yükseldi biraz çok şükür.Şarkıları henüz belirlenmeyen ülkeler
İsveç
Ermenistan
Belarus
Avusturya
San Marino
Ukrayna
İsrail
Malta
İrlanda
Polonya
Rusya
29 ülkeyi ekledim. Azerbaycan ile 30 olacak. O yarın belli olacak. San Marino daha paylaşılmadı? Serhat yarışacak o ülke adına.İsviçre, Hollanda top 5'lik, San Marino da bence gayet hoş bi şarkı çıkarmış. Seviye yükseldi biraz çok şükür.
29 ülkeyi ekledim. Azerbaycan ile 30 olacak. O yarın belli olacak. San Marino daha paylaşılmadı? Serhat yarışacak o ülke adına.
Kıbrıs ve Yunanistan'ıda dinledinmi? Seviye dediğin gibi nihayet yükselmeye başladı. Kıbrıs'ı beğendim ve İsviçre de çok hoşuma gitti. Bakalım kalan 12 şarkıdan kaç tanesi daha hoşumuza gidecek
Okadarda bakınmıştım, daha diğer resmi yerlerde yayınlanmamış,ondan göremedim. Evet fena bir şarkı olmamış. Finale çıkar umarım. İsrail'in şarkısıda cumartesi belli olacak. şimdilik İtalya daha zirvemde. İsviçre'de ilk 5te olacak gibiYunanistan'ı sevdim bayağı. Kıbrıs sevdiğim bir tarzda katılmamış ama o da seviyeyi yükseltenlerden bence, iş yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?