Eurovision Song Contest 2019 - Genel Bilgiler ve Yorum Konusu

Gittim sayfa sayfa dolaştim ne hakkında konusmuş bu diye yine bişey anlamamiştim

O değilde siz Montenegro'ya Karadağ'mı diyonuz 😱 ben şarkıları tek tek bulmanın yanı sıra birde ülkelerin isimlerini türkçeye çevirmekle uğraşıyorum

Reactions: Forumdash
Montenegro demek ne kadar havalı oysa
Şaşırdım gerçekten. Karadağ denilince sanki Türkçe konuşulan bir devletmiş gibi geliyor bana

Bu arada şuanaka kadar sadece 14 ülke açıklamış.Günceledim ama çok olmuş diye habire hopluyor sayfa
bundan sonrakileri toplu toplu editleyecem. Tek tek artık baya zor oluyor

Son düzenleme:
Reactions: Forumdash
Macaristan şarkısını seçti

(bir kaç şarkı daha açıklanınca konuya ekleyeceğim)

Edit:

Danimarka

Litvanya

Son düzenleme:
Başarılı müzisyen Serhat, ikinci kez San Marino adına Eurovision'da yer alacak. 1964 doğumlu olan Serhat bir zamanlar 'Riziko' isimli yarışmayı sunuyordu. Kendine has tarzıyle beğenilen Serhat'a başarılar dileriz

@Forumdash @xemrexxx ve @turkuazz işte yarışmada yer alacak türk şarkıcımız. Helena ile olan klibinide bir ara yayınlamışım.

@Tolstoyevski deminden beri sayfadasın. Galiba şarkıları yorumlayacaksın

Son düzenleme:
@serhatt mi şimdiden sonuncu ülke belli oldu
@Çiğdem @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı @Aserat @MasacRE @Forumdash @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai

Reactions: xemrexxx
42 ulke içinde 30. Olmuş finale kalamamis serhat her yerde utanç kaynağı
Kendine has tarzıyla zamanla değerleniyor. Öyle olmuşki ikinci kez daha çok vakit geçmeden yine şans verilmiş. Bu sene ilk 25'te olsa yeterli

en azindan son 10 ülkede olmamış

Reactions: xemrexxx

10 saniye bile zaman ayırmayacağım sadece kadın şarkıcılar nasıl onlara bakayım demiştim yanlışlıkla konuya girmişken
Ayrıca konuda kimlerin olup olmadığı gözükmüyor sen nasıl görüyorsun

Reactions: Dosi
Ay yorum yazdı, eline yapışmadı demi klavye?
aklınız fikriniz kadınlarda
Danimarka'da 20 yaşındaki genç bir kız kazandı. Yukarıdaki mesajlarda var. Başka zaman konuya eklerim.
soruna gelince:
özel güçlerim var, ben görürüm
Şu son yorumu yapmasaydın ya

@Aserat @MasacRE
Aslında başka bir durumu daha gördümde, şimdi daha fazla dikkat çekmemek için susayım diyorum