Türkiye yok ama bir türk Esc'de yarışacak bir ülke adınaMutlaka bozulmuştur ?F
Son düzenleme:
Türkiye yok ama bir türk Esc'de yarışacak bir ülke adınaMutlaka bozulmuştur ?F
Biz olmadiğimiz halde puan mı dağitiyoruzTürkiye yok ama bir türk Esc'de yarışacak bir ülke adına@xemrexxx @Forumdash Bakalım Almanya ve Türkiye'den nekadar puan alacak
hahahhaBiz olmadiğimiz halde puan mı dağitiyoruz
Gittim sayfa sayfa dolaştim ne hakkında konusmuş bu diye yine bişey anlamamiştimhahahhaAzerbaycan yazacaktım
En azından en az bir türk olacak yarışmada
Gittim sayfa sayfa dolaştim ne hakkında konusmuş bu diye yine bişey anlamamiştim
Montenegro demek ne kadar havalı oysa
O değilde siz Montenegro'ya Karadağ'mı diyonuz 😱 ben şarkıları tek tek bulmanın yanı sıra birde ülkelerin isimlerini türkçeye çevirmekle uğraşıyorum
Şaşırdım gerçekten. Karadağ denilince sanki Türkçe konuşulan bir devletmiş gibi geliyor banaMontenegro demek ne kadar havalı oysa
@serhatt mi şimdiden sonuncu ülke belli olduBaşarılı müzisyen Serhat, ikinci kez San Marino adına Eurovision'da yer alacak. 1964 doğumlu olan Serhat bir zamanlar 'Riziko' islimli yarışmayı sunuyordu. Kendine has tarzıyle beğenilen Serhat'a başarılar dileriz
@Forumdash @xemrexxx ve @turkuazz işte yarışmada yer alacak türk şarkıcımız. Helena ile olan klibinide bir ara yayınlamışım.
@Tolstoyevski deminden beri sayfadasın. Galiba şarkıları yorumlayacaksın
2016'daki performansı nasıl gitmişti acaba ?@serhatt mi şimdiden sonuncu ülke belli oldu@Çiğdem @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı @Aserat @MasacRE @Forumdash @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
42 ulke içinde 30. Olmuş finale kalamamis serhat her yerde utanç kaynağı2016'daki performansı nasıl gitmişti acaba ?sahne sonunda türkçe konuşması harika amaüstteki tanıtımda gördüm.
Neyse bu 2016'daki performans.
Kendine has tarzıyla zamanla değerleniyor. Öyle olmuşki ikinci kez daha çok vakit geçmeden yine şans verilmiş. Bu sene ilk 25'te olsa yeterli42 ulke içinde 30. Olmuş finale kalamamis serhat her yerde utanç kaynağı
beni kendin gibi uğursuz mu sandın@serhatt mi şimdiden sonuncu ülke belli oldu@Çiğdem @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı @Aserat @MasacRE @Forumdash @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
beni kendin gibi uğursuz mu sandın
Başarılı müzisyen Serhat, ikinci kez San Marino adına Eurovision'da yer alacak. 1964 doğumlu olan Serhat bir zamanlar 'Riziko' isimli yarışmayı sunuyordu. Kendine has tarzıyle beğenilen Serhat'a başarılar dileriz
@Forumdash @xemrexxx ve @turkuazz işte yarışmada yer alacak türk şarkıcımız. Helena ile olan klibinide bir ara yayınlamışım.
@Tolstoyevski deminden beri sayfadasın. Galiba şarkıları yorumlayacaksın
Ay yorum yazdı, eline yapışmadı demi klavye?10 saniye bile zaman ayırmayacağım sadece kadın şarkıcılar nasıl onlara bakayım demiştim yanlışlıkla konuya girmişkenAyrıca konuda kimlerin olup olmadığı gözükmüyor sen nasıl görüyorsun
Sen katılsan 30 değil 31. Olursun
Sen katılsan 30 değil 31. Olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?