Eurovision Song Contest 2019 - Genel Bilgiler ve Yorum Konusu

Montenegro demek ne kadar havalı oysa:F
Şaşırdım gerçekten. Karadağ denilince sanki Türkçe konuşulan bir devletmiş gibi geliyor bana :A

Bu arada şuanaka kadar sadece 14 ülke açıklamış.Günceledim ama çok olmuş diye habire hopluyor sayfa :A bundan sonrakileri toplu toplu editleyecem. Tek tek artık baya zor oluyor :D

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Forumdash
Macaristan şarkısını seçti :D
(bir kaç şarkı daha açıklanınca konuya ekleyeceğim)

Edit:

Danimarka

Litvanya

Son düzenleme:
Başarılı müzisyen Serhat, ikinci kez San Marino adına Eurovision'da yer alacak. 1964 doğumlu olan Serhat bir zamanlar 'Riziko' isimli yarışmayı sunuyordu. Kendine has tarzıyle beğenilen Serhat'a başarılar dileriz :D

@Forumdash @xemrexxx ve @turkuazz işte yarışmada yer alacak türk şarkıcımız. Helena ile olan klibinide bir ara yayınlamışım.

@Tolstoyevski deminden beri sayfadasın. Galiba şarkıları yorumlayacaksın :A

Son düzenleme:
Başarılı müzisyen Serhat, ikinci kez San Marino adına Eurovision'da yer alacak. 1964 doğumlu olan Serhat bir zamanlar 'Riziko' islimli yarışmayı sunuyordu. Kendine has tarzıyle beğenilen Serhat'a başarılar dileriz :D

@Forumdash @xemrexxx ve @turkuazz işte yarışmada yer alacak türk şarkıcımız. Helena ile olan klibinide bir ara yayınlamışım.

@serhatt mi şimdiden sonuncu ülke belli oldu :F :F @Çiğdem @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @vadikızı @Aserat @MasacRE @Forumdash @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
42 ulke içinde 30. Olmuş finale kalamamis serhat her yerde utanç kaynağı :F
Kendine has tarzıyla zamanla değerleniyor. Öyle olmuşki ikinci kez daha çok vakit geçmeden yine şans verilmiş. Bu sene ilk 25'te olsa yeterli :A
en azindan son 10 ülkede olmamış :bhr:

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
beni kendin gibi uğursuz mu sandın :F
FB_IMG_1550967255881.jpg

Başarılı müzisyen Serhat, ikinci kez San Marino adına Eurovision'da yer alacak. 1964 doğumlu olan Serhat bir zamanlar 'Riziko' isimli yarışmayı sunuyordu. Kendine has tarzıyle beğenilen Serhat'a başarılar dileriz :D

10 saniye bile zaman ayırmayacağım sadece kadın şarkıcılar nasıl onlara bakayım demiştim yanlışlıkla konuya girmişken :A Ayrıca konuda kimlerin olup olmadığı gözükmüyor sen nasıl görüyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
10 saniye bile zaman ayırmayacağım sadece kadın şarkıcılar nasıl onlara bakayım demiştim yanlışlıkla konuya girmişken :A Ayrıca konuda kimlerin olup olmadığı gözükmüyor sen nasıl görüyorsun :A
Ay yorum yazdı, eline yapışmadı demi klavye? :A aklınız fikriniz kadınlarda :A Danimarka'da 20 yaşındaki genç bir kız kazandı. Yukarıdaki mesajlarda var. Başka zaman konuya eklerim.
soruna gelince:
özel güçlerim var, ben görürüm :A Şu son yorumu yapmasaydın ya :T:
DFq9THJXYAAT-0U.jpg

@Aserat @MasacRE
Aslında başka bir durumu daha gördümde, şimdi daha fazla dikkat çekmemek için susayım diyorum :A