evet serhatı susturur cengaverSana Cengaver yakışır @xemrexxx
evet serhatı susturur cengaverSana Cengaver yakışır @xemrexxx
Şuan sustu bileevet serhatı susturur cengaver
Seni sustursun pis şeyevet serhatı susturur cengaver
Burdayım sustuğum yok !!Şuan sustu bile
Burdasın ama susuksunBurdayım sustuğum yok !!
serhata benzer conçi.... yı gördün müBurdasın ama susuksun
Yoo izlemiyorum Gece bakarımserhata benzer conçi.... yı gördün mü
Dizi izliyorum çekil kenaraBurdasın ama susuksun
Ben sana engel olurmuyum hiç???Dizi izliyorum çekil kenara
Şuan oluyorsun işteBen sana engel olurmuyum hiç???
Şuan dizide bişey olmuyor. Yine bayılmalar krizler Cengaver çıksın ekrana o zaman engel mengel kalkmazŞuan oluyorsun işte
Ah Cikom gelse de haddinizi birlikte bildirsek
Ben sana engel olurmuyum hiç???
malta şu ana kadarki en iyisi gibiMalta'nin şarkısıni beğendiğimi belirtmiştim öncedende ama nakaratta şarkının büyüsü kaçıyor. ve şuan aynı hissiyatı veriyor. @xemrexxx
Çatla! Bizim solistimiz Eurvisionda bir ilki gerçekleştirdi, o da aynı yarışmada 2 şarkısı yarışıyor. Diğeride İngiltere'nin şarkısi. Onuda bizimkisi yazmiş. @Forumdashmalta şu ana kadarki en iyisi gibi
isveç adına yarışsın diye dosi teee afrikalardan adam getirmiş yarışma sonrası serhatın evine göndersin oğlanı :
İlahi ac dinle desem dinelemezsinizÇatla! Bizim solistimiz Eurvisionda bir ilki gerçekleştirdi, o da aynı yarışmada 2 şarkısı yarışıyor. Diğeride İngiltere'nin şarkısi. Onuda bizimkisi yazmiş. @Forumdash
Bu arada ben İsveç'in şarkısını favorilerime ekleyecek kadar beğenmedim ama o @kerem in favorilerinden Şarkısı biraz kilise şarkısı gibi
litvanya temsilcisine oy yağıyormuş sen @serhatt @Dosi @Maskeli Fedai @Çiğdem @Forumdash @xBUGRAx @Yiğitt hepiniz oğlana oy vermişsiniz diyollaÇatla! Bizim solistimiz Eurvisionda bir ilki gerçekleştirdi, o da aynı yarışmada 2 şarkısı yarışıyor. Diğeride İngiltere'nin şarkısi. Onuda bizimkisi yazmiş. @Forumdash
Bu arada ben İsveç'in şarkısını favorilerime ekleyecek kadar beğenmedim ama o @kerem in favorilerinden Şarkısı biraz kilise şarkısı gibi
yeminle şuan tam yaşlılığını tescillendirdin benim gözümde @dreamyİlahi ac dinle desem dinelemezsiniz
kız niye beni alıntılayıp başkasına laf atmış gibi birde toplu etikete koymuşsun nickimilitvanya temsilcisine oy yağıyormuş sen @serhatt @Dosi @Maskeli Fedai @Çiğdem @Forumdash @xBUGRAx @Yiğitt hepiniz oğlana oy vermişsiniz diyolla