evet serhatı susturur cengaverSana Cengaver yakışır@xemrexxx
evet serhatı susturur cengaverSana Cengaver yakışır@xemrexxx
Şuan sustu bileevet serhatı susturur cengaver![]()
Seni sustursun pis şeyevet serhatı susturur cengaver![]()
Burdayım sustuğum yok !!Şuan sustu bile![]()
Burdasın ama susuksunBurdayım sustuğum yok !!
serhata benzer conçi.... yı gördün müBurdasın ama susuksun![]()
Yoo izlemiyorumserhata benzer conçi.... yı gördün mü![]()
Dizi izliyorum çekil kenaraBurdasın ama susuksun![]()
Ben sana engel olurmuyum hiç???Dizi izliyorum çekil kenara![]()
Şuan oluyorsun işteBen sana engel olurmuyum hiç???![]()
Şuan dizide bişey olmuyor. Yine bayılmalar krizlerŞuan oluyorsun işte![]()
Ah Cikom gelse de haddinizi birlikte bildirsek
Ben sana engel olurmuyum hiç???![]()
malta şu ana kadarki en iyisi gibiMalta'nin şarkısıni beğendiğimi belirtmiştim öncedende ama nakaratta şarkının büyüsü kaçıyor. ve şuan aynı hissiyatı veriyor. @xemrexxx
Çatla! Bizim solistimiz Eurvisionda bir ilki gerçekleştirdi, o da aynı yarışmada 2 şarkısı yarışıyor. Diğeride İngiltere'nin şarkısi. Onuda bizimkisi yazmiş. @Forumdashmalta şu ana kadarki en iyisi gibi
isveç adına yarışsın diye dosi teee afrikalardan adam getirmiş yarışma sonrası serhatın evine göndersin oğlanı :![]()
İlahi ac dinle desem dinelemezsinizÇatla! Bizim solistimiz Eurvisionda bir ilki gerçekleştirdi, o da aynı yarışmada 2 şarkısı yarışıyor. Diğeride İngiltere'nin şarkısi. Onuda bizimkisi yazmiş. @Forumdash
Bu arada ben İsveç'in şarkısını favorilerime ekleyecek kadar beğenmedimama o @kerem in favorilerinden
Şarkısı biraz kilise şarkısı gibi
![]()
litvanya temsilcisine oy yağıyormuş sen @serhatt @Dosi @Maskeli Fedai @Çiğdem @Forumdash @xBUGRAx @Yiğitt hepiniz oğlana oy vermişsiniz diyollaÇatla! Bizim solistimiz Eurvisionda bir ilki gerçekleştirdi, o da aynı yarışmada 2 şarkısı yarışıyor. Diğeride İngiltere'nin şarkısi. Onuda bizimkisi yazmiş. @Forumdash
Bu arada ben İsveç'in şarkısını favorilerime ekleyecek kadar beğenmedimama o @kerem in favorilerinden
Şarkısı biraz kilise şarkısı gibi
![]()
yeminle şuan tam yaşlılığını tescillendirdin benim gözümdeİlahi ac dinle desem dinelemezsiniz![]()
kız niye beni alıntılayıp başkasına laf atmış gibi birde toplu etikete koymuşsun nickimilitvanya temsilcisine oy yağıyormuş sen @serhatt @Dosi @Maskeli Fedai @Çiğdem @Forumdash @xBUGRAx @Yiğitt hepiniz oğlana oy vermişsiniz diyolla