Eurovision Song Contest 2019 - Genel Bilgiler ve Yorum Konusu

Malta'nin şarkısıni beğendiğimi belirtmiştim öncedende ama nakaratta şarkının büyüsü kaçıyor. ve şuan aynı hissiyatı veriyor. @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ah Cikom gelse de haddinizi birlikte bildirsek
Ben sana engel olurmuyum hiç??? :A
Malta'nin şarkısıni beğendiğimi belirtmiştim öncedende ama nakaratta şarkının büyüsü kaçıyor. ve şuan aynı hissiyatı veriyor. @xemrexxx
malta şu ana kadarki en iyisi gibi:X

isveç adına yarışsın diye dosi teee afrikalardan adam getirmiş yarışma sonrası serhatın evine göndersin oğlanı ::A

malta şu ana kadarki en iyisi gibi:X

isveç adına yarışsın diye dosi teee afrikalardan adam getirmiş yarışma sonrası serhatın evine göndersin oğlanı ::A
Çatla! Bizim solistimiz Eurvisionda bir ilki gerçekleştirdi, o da aynı yarışmada 2 şarkısı yarışıyor. Diğeride İngiltere'nin şarkısi. Onuda bizimkisi yazmiş. @Forumdash
Bu arada ben İsveç'in şarkısını favorilerime ekleyecek kadar beğenmedim :A ama o @kerem in favorilerinden :A Şarkısı biraz kilise şarkısı gibi :A

Çatla! Bizim solistimiz Eurvisionda bir ilki gerçekleştirdi, o da aynı yarışmada 2 şarkısı yarışıyor. Diğeride İngiltere'nin şarkısi. Onuda bizimkisi yazmiş. @Forumdash
Bu arada ben İsveç'in şarkısını favorilerime ekleyecek kadar beğenmedim :A ama o @kerem in favorilerinden :A Şarkısı biraz kilise şarkısı gibi :A
İlahi ac dinle desem dinelemezsiniz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
litvanya temsilcisine oy yağıyormuş sen @serhatt @Dosi @Maskeli Fedai @Çiğdem @Forumdash @xBUGRAx @Yiğitt hepiniz oğlana oy vermişsiniz diyolla:A

kız niye beni alıntılayıp başkasına laf atmış gibi birde toplu etikete koymuşsun nickimi :F
Screenshot_20190516-220508.png

@serhatt @Forumdash