Resmini atta ben karar veriyimermenistanla başladılar .yarı finale resemn mesaj bu üst aklı rahmetli mam polat şaşmaz çözerdi onun yerine @Maskeli Fedai yi konıuya çağırıyorum
bu arada esmer sunucu tam @serhatt lık
isviçreli oğlanla orucu açıcan galibaYeni açtım bende iftarımızada 25 dakika var daha
Ben namus abidesi bi insanım hoşt
git izle işin ne şu an bu oğlan var isveçli cadoloz coştu görünceResmini atta ben karar veriyim
ben şarkıyı yorumluyorum
İsim senin Timos un dizisini izlemekgit izle işin ne şu an bu oğlan var isveçli cadoloz coştu görünce
üzerine bunu atıcaktım edepsiz olsaydınBen namus abidesi bi insanım hoşt
bu şarkı kötüymüş. Gidip soframı hazırlayayımgit izle işin ne şu an bu oğlan var isveçli cadoloz coştu görünce
hayatım sen demiri @Forumdash yılmazı alsın dizi bitsinİsim senin Timos un dizisini izlemek
İyi ki edepliyim şuan şükrettimüzerine bunu atıcaktım edepsiz olsaydın
bu benim favorimdi ilk ben gördüm hoşt .ss
Ona fekeli yakışır sana da haminnehayatım sen demiri @Forumdash yılmazı alsın dizi bitsin
Bu konuyu açtığım gün favorim olmuştubu benim favorimdi ilk ben gördüm hoşt .ss
bu serhat bizim @serhatt gibiyse oy verenlere neler vererek atlamıştır turu allah bilirben şarkıyı yorumluyorum
Bu arada İsveç bu akşam yarışiyor.
Serhat tur atladı, ne haberrrr
Sana Cengaver yakışır @xemrexxxOna fekeli yakışır sana da haminne
zamanında dünya listelerinde bir numaraya yerleşmiş tek türkbu serhat bizim @serhatt gibiyse oy verenlere neler vererek atlamıştır turu allah bilir
Ne kötülüğümü gördün be çatal dillibu serhat bizim @serhatt gibiyse oy verenlere neler vererek atlamıştır turu allah bilir