Nemo beklediğimden iyiydi ama birncilik için yeterli olur mu bilemedim. İlk yarı finalden Ukrayna ve İrlanda daha başarılıydı.
Yunanistan güzelim şarkıyı sahnesiyle batırmış resmen.
İsviçre yetersiz kalmış, iyiydi ama 1. olamaz. Hırvatistan'ın ilk 1.'liği şimdiden hayırlısı olsun.Norveç: Güzel bir rock şarkısı olmuş. Atmosferi iyi finale çıkaracaktır.
------
Hollanda: Benim en sevdiğim şarkılardan bu yıl ki. Adamın tipi falan tam komedi. Troll gibi değil ama sempatiklik olmuş. Sevdim ben.
Ukrayna ve İrlanda’yı da hafife almamak gerek.İsviçre yetersiz kalmış, iyiydi ama 1. olamaz. Hırvatistan'ın ilk 1.'liği şimdiden hayırlısı olsun.
Letonya şok etti.
Abooo Belçika'yı yediler. Letonya ve Estonya rezaleti finalde ama Belçika yok. Kim yaptı bu oylamayı?
Baltık Ülkeri birbirine sadıkdır. Oy yağmışdır.9 finalist şaşırtmadı ama Letonya'nın finalist olup Belçika'nın olamaması şoku. 😱
Belçika veya Danimarka'dan biri derken süpriz Letonya geldi yine 9/10
- Hollanda
- İsviçre
- Ermenistan
- Yunanistan
- Gürcistan
- İsrail
- Norveç
- Estonya
- Avusturya - Belçika ya da Danimarka (Bu 3'lüden 2 si çıkar ama bilemedim hangisi)
En son 2016'da finalist olmuşlardı, onun da etkisi vardır. Yine de hakettiğini söyleyemem.İsviçre, Hollanda ve Gürcistan beğenmişdim üçüde çıktı... İsrail ve Ermenistan istemiyordum ama Avrupa desteklemiş.
------
Baltık Ülkeri birbirine sadıkdır. Oy yağmışdır.
Şarkı güzeldi ama çok durağandı. Hele o mikrofonlarla etrafının çevrili olması falan. Gerçi Letonya'da durağandı ama.Belçika, Yunanlılara bin basar. Çok yazık oldu.