Eurovision 2024 | Genel Yorum Konusu

San Marino, Danimarka, Malta, Arnavutluk, Çekya ve Letonya kesin elenecek gibi...

Gürcistan bu sene çok iyi, umarım hakkı verilir. Geçen sene finale çıkamaması skandaldı.

• Beğendim
Reactions: BesaleT
Gürcistan: Kesin çıkar dediklerim arasında bir komşu daha geldi.
------

Belçika: Yine olduğu yerde söylenen bir şarkı. Nakarat kısmı güzel. Bence tam sınırda finale çıkıp çıkmaması.
------

Estonya: Troll bir şarkı gibi başlayıp korkuttu ama sonradan toparladı. Kemanlı yerler güzel. Finale çıkacaktır.
------

İtalya: Şarkıyı çok sevdim ben sahneyi de biraz daha güçlendirseler daha güzel olabilirdi. İlk 5'e girebilirler.
------

İsrail: Her ne kadar desteklemesek de kızın sesi çok iyi, sahne çok iyi.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: kerem
Norveç: Güzel bir rock şarkısı olmuş. Atmosferi iyi finale çıkaracaktır.
------

Hollanda: Benim en sevdiğim şarkılardan bu yıl ki. Adamın tipi falan tam komedi. Troll gibi değil ama sempatiklik olmuş. :D Sevdim ben.

Nemo beklediğimden iyiydi ama birncilik için yeterli olur mu bilemedim. İlk yarı finalden Ukrayna ve İrlanda daha başarılıydı.

Yunanistan güzelim şarkıyı sahnesiyle batırmış resmen.

• Beğendim
Reactions: BesaleT
Nemo beklediğimden iyiydi ama birncilik için yeterli olur mu bilemedim. İlk yarı finalden Ukrayna ve İrlanda daha başarılıydı.

Yunanistan güzelim şarkıyı sahnesiyle batırmış resmen.
Norveç: Güzel bir rock şarkısı olmuş. Atmosferi iyi finale çıkaracaktır.
------

Hollanda: Benim en sevdiğim şarkılardan bu yıl ki. Adamın tipi falan tam komedi. Troll gibi değil ama sempatiklik olmuş. :D Sevdim ben.
İsviçre yetersiz kalmış, iyiydi ama 1. olamaz. Hırvatistan'ın ilk 1.'liği şimdiden hayırlısı olsun. :A

• Üzücü
Reactions: dreamy
  • Hollanda
  • İsviçre
  • Ermenistan
  • Yunanistan
  • Gürcistan
  • İsrail
  • Norveç
  • Estonya
  • Avusturya - Belçika ya da Danimarka (Bu 3'lüden 2 si çıkar ama bilemedim hangisi)

Sertab-Helena-Charlotte üçlüsü harika bir nostalji yarattı. 2000'ler hiç şüphesiz Eurovision'ın altın yıllarıydı, öyle kalmaya da devam edecek. 🥲

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and BesaleT
Finale çıkmasını beklediklerim:

• İsviçre
  • Yunanistan
  • Belçika
  • Gürcistan
  • İsrail
  • Ermenistan
  • Norveç
  • Estonya
  • Hollanda
  • Avusturya

Hak edenler:

• İsviçre
  • Yunanistan
  • Belçika
  • Gürcistan
  • Ermenistan
  • Norveç
  • Hollanda
  • Avusturya
  • Çekya
  • Malta
------

İsviçre yetersiz kalmış, iyiydi ama 1. olamaz. Hırvatistan'ın ilk 1.'liği şimdiden hayırlısı olsun. :A
Ukrayna ve İrlanda’yı da hafife almamak gerek. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Abooo Belçika'yı yediler. Letonya ve Estonya rezaleti finalde ama Belçika yok. Kim yaptı bu oylamayı?

• Beğendim
Reactions: dreamy
9 finalist şaşırtmadı ama Letonya'nın finalist olup Belçika'nın olamaması şoku. 😱

İsviçre, Hollanda ve Gürcistan beğenmişdim üçüde çıktı... İsrail ve Ermenistan istemiyordum ama Avrupa desteklemiş.
------

Letonya şok etti.

Abooo Belçika'yı yediler. Letonya ve Estonya rezaleti finalde ama Belçika yok. Kim yaptı bu oylamayı?

9 finalist şaşırtmadı ama Letonya'nın finalist olup Belçika'nın olamaması şoku. 😱
Baltık Ülkeri birbirine sadıkdır. Oy yağmışdır.

İsviçre, Hollanda ve Gürcistan beğenmişdim üçüde çıktı... İsrail ve Ermenistan istemiyordum ama Avrupa desteklemiş.
------

Baltık Ülkeri birbirine sadıkdır. Oy yağmışdır.
En son 2016'da finalist olmuşlardı, onun da etkisi vardır. Yine de hakettiğini söyleyemem.