S.G.A.T.
Favori Üye
Moldova demiştim Slovenya çıktı onun dışında 9/10.Finale kalacağını düşündüğüm ülkeler;
- G.Kıbrıs
- Litvanya
- İrlanda
- Ukrayna
- Hırvatistan
- Finlandinya (maalesef bence sonuncu olsalar yeri ama Avrupa seviyor bu tarz)
- Moldova
- Portekiz
- Lüksemburg
- Sırbistan (Gönül Azerbaycan ister ama zor)
Bu sene Hırvatistan antisisin diye yorumladım.Sahnesinde benim göremediğim ne var. Sıradan troll bir sahne fazlası değil.
Şarkı çok eğlenceli ama Eurovision birinciliğini yakıştıramıyorum.
Hırvatlar televotingden açık ara farkla çıkacaktır. Adam resmen konser verdi. Seyirci şarkıya çok iyi reaksiyon veriyor. Bir aksilik olmazsa ben ondan galibiyet kutlaması bekliyorum.Bu sene Hırvatistan antisisin diye yorumladım.
Çok iyi bir sahne performansı sergiledi. Sahneyi ele geçirdiler. Seyirci ve izleyenleri enerjiye boğdular, önemli olan bu zaten. Televotingde çok rahat 1. olacaklardır.
------
Bugün bu üç kraliçeyi izleyeceğimiz için ekstra heyecanlıyım. Türkiye'yi senelerdir göremesek de Sertab'ı sahnede görmek heyecan verici olacak.
İsviçre ile aralarında çok büyük bir jüri puanı farkı olmazsa 1. olacaklardır büyük ihtimalle. Geçen seneden sonra ben artık jürinin de troll şarkılara daha ılımlı yaklaşacaklarını düşünüyorum. Tabii İsviçre de sahne performansını optimize edip %20'ye yükselmiş. Cumartesi akşamı performansları kazananı belirleyecek.Hırvatlar televotingden açık ara farkla çıkacaktır. Adam resmen konser verdi. Seyirci şarkıya çok iyi reaksiyon veriyor. Bir aksilik olmazsa ben ondan galibiyet kutlaması bekliyorum.
Hayır değilim. Şarkıyı seviyorum, benim sıkıntım birincilik yarışında isminin anılması. Trollük değil sanat kazanmalı.Bu sene Hırvatistan antisisin diye yorumladım.
Çok iyi bir sahne performansı sergiledi. Sahneyi ele geçirdiler. Seyirci ve izleyenleri enerjiye boğdular, önemli olan bu zaten. Televotingde çok rahat 1. olacaklardır.
İrlanda sürprizi çıkabilir.Hayır değilim. Şarkıyı seviyorum, benim sıkıntım birincilik yarışında isminin anılması. Trollük değil sanat kazanmalı.
Televotingde Hollanda ile yarışır diyorum…
Hollanda mı kaldı artık. İlk 10'a girerse başarıdır.Hayır değilim. Şarkıyı seviyorum, benim sıkıntım birincilik yarışında isminin anılması. Trollük değil sanat kazanmalı.
Televotingde Hollanda ile yarışır diyorum…