Thor abimiz hak etmiyor bence birinciliği, dümdüz bir şarkı işte.Savaşın insanlar üzerindeki etkisi azalmış belli ki, gerçi halk oylamasında Ukrayna baya bir oy alabilir bilemiyorum.
İsveç gayet iyi gidiyor, sevindirici. Thor abimiz de uçuşta.
Thor abimiz iyiydi de abartıldı biraz sanki. İsveç daha iyiydi.Thor abimiz hak etmiyor bence birinciliği, dümdüz bir şarkı işte.
Polonya üzdü. Daha iyi bir puanı hak ediyordu
Ukrayna’daki durumu dikkate almamaları beni de şaşırttı cidden.Ukrayna'nın bu kadar az puan alışı şaşırttı beni. İngiltere televotingte hayal kırıklığı yaşatırken, Ukrayna o arada 1. olacak gibi. İnşallah olmaz. @dreamy
------
Gürcistan, Romanya ve Azerbaycan'a ulaşılamaması... Bugünkü rezillikler bitmedi, bitmeyecek...
Ukrayna’daki durumu dikkate almamaları beni de şaşırttı cidden.
Tabii şimdi her şey değişebilir, bakalım halkın sesi ne diyecek.
Aaa sıfırda kalmadık en azından. O da iyidir.Moldova naptı öyle.
Şaşırmadık… ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻Tabii şimdi her şey değişebilir, bakalım halkın sesi ne diyecek.
928483884 puan gitti Ukrayna’ya bir anda. @dreamyAaa sıfırda kalmadık en azından. O da iyidir.
Ukrayna açık ara 1.'dir boşuna bekliyoruz.
183 puan kalmış. Politiğin kurbanı oldu bu sene yarışma. 2.'ye yazık oldu.
Dünya siyaseti ve gündemi her zaman etkiliyordu bu yarışmayı da bu zirvesi oldu herhalde.183 puan kalmış. Politiğin kurbanı oldu bu sene yarışma. 2.'ye yazık oldu.
Ortada sevinen kimsecikler bile yok baksana. Sunucular bile zorla seviniyorlar.Dünya siyaseti ve gündemi her zaman etkiliyordu bu yarışmayı da bu zirvesi oldu herhalde.
Azerbaycan'ın Rusya'ya destek verdiğini nereden çıkardın?Şarkıları kötü değildi ama savaş olmasa 400 üzerinde oy gelmezdi o şarkıya..
Big4 dan İngiltere ve İSpanya nasılsa her yıl geliyorlar mantığı ile zaten kolay kolay sms gelmiyordu..o yüzden sonucu belli oldu.
Bana göre başalı olanlar Moldava ve Sırbistan oldu.
Birde dikkatimi çeken Rusya destek veren Azerbaycan ve Gürcistanın juri oylarını açıklamaya dahi çıkmamaları oldu.