borgias ta 3.sezon oynamiş ben ilk sezonu syrettim ama benziyolar😕adam danimarkalı bile değil bulduğun :f bu arada sunucu borgias da da oynamış belki oradan da benzetmiş olabilirsin
borgias ta 3.sezon oynamiş ben ilk sezonu syrettim ama benziyolar😕adam danimarkalı bile değil bulduğun :f bu arada sunucu borgias da da oynamış belki oradan da benzetmiş olabilirsin
İsviçre'yi destekledim o kadar ama 13.oldu.Inanmıyorum o adam birinci mi oldu???
İsviçre'yi destekledim o kadar ama 13.oldu.
Eurovision 2014 Final yorum konusunda en fazla mesaj yazanlar:
- BesaleT
- 69
OzaN- 65
sürgünüm- 61
RevaN- 37
Kubi-Lay- 35
Ahmad- 34
Lordly- 28
gözlemci- 13
Forumdash- 12
xemrexxx- 9
Fks14- 3
nberkayozer- 3
Yakamoz-Asi- 2
-potterhead-- 2
berkann- 1
batuhankaralar- 1
takas- 1
S.G.A.T.- 1
mrt-06- 1
Bully
2012 yılı eurovision final oylaması:
Ben görmüyorum başarı olarak onlar nasıl görüyor.Arabada radyoda söylediler ve başarı olarak görüyorlar Isviçre için. Şarkı güzel zaten.
Bu sayılara nasıl ulaştın?
Ben görmüyorum başarı olarak onlar nasıl görüyor.
Ben ulaşırım. Eurovision bölümüne girip konu üzerinde mesaj sayısına tıklayınca çıkıyor.
Vay be iyiymiş o zaman.Valla baya övündüler. Listenin sol tarafındayız diye bile sevindiler.
O şarkıyla 2 puan bile başarı sayılabilir.O değil de, Fransa'ya 2 puan aldığı için ödül verilmesi lazım
Kadın olduğuna kanaat getirmişsin en azından.
İyi şarkılar vardı, bence genel olarak son yıllarla aynı düzeydeydi. Sadece kazanan hoş olmadı işte.
hahahahaha rüyama giricek birgün ozaman gösteririm ben sana emre
Çok kötü değil zaten de birinci olacak kadar iyi hiç değil.Çok da kötü değildi Avusturya. 1. olabilecek bir şarkı yokmuş bu yıl, hangisi olursa öyle bir hise kapınılacaktı bence.
Avusturyaya bi tek biz 1 vermişiz, diğer ülkelerin hepsi yüksek.Çok kötü değil zaten de birinci olacak kadar iyi hiç değil.
Birinci olacak şarkı vardı. İsveç vardı, kazansa kimse sesini çıkaramazdı. Avusturya'dan daha iyi 6-7 tane şarkı çıkar rahat.
Keşke herkes sizin gibi yapsaydıAvusturyaya bi tek biz 1 vermişiz, diğer ülkelerin hepsi yüksek.
Benim moralim birinciden ziyade ilk 5'ten çıkmamıza bozuldu.Keşke herkes sizin gibi yapsaydı
Bence iyi oldu açıkçası bu şarkıyla ilk 5'e girseniz sevinmezdim. Böylece "ne çıkarırsak çıkaralım zirveye oynuyoruz" diye düşünmeyip daha iyi şarkılar hazırlarlar.Benim moralim birinciden ziyade ilk 5'ten çıkmamıza bozuldu.
Gerçi 1. olmadıktan sonra ikinciyi üçüncüyü sadece o sene hatırlıyoruz. Gelecek sene unutulup gidiyor ama yine de bu kadar istikrarlı şekilde devam edebilirdik.
Bu sene kesinlikle İsveçin hakkıydı. Geçen sene İsveçte olması bence ülke için dezavantajdı bir bakıma. Ev sahibi ülke aynı sene ne kadar iyi şarkı yaparsa kazanması zor, aynı zamanda gelecek sene de biraz zor.
Evet ama bu şarkıyla katılmasaydık diyordum ben de. Şarkı çok yavaş, müzik çok slow. Ben bile ilk defa beğenmemiştim şarkıyı ama açıkcası beğenmediğim bazı şarkılar da üst sıralarda yer aldı.Bence iyi oldu açıkçası bu şarkıyla ilk 5'e girseniz sevinmezdim. Böylece "ne çıkarırsak çıkaralım zirveye oynuyoruz" diye düşünmeyip daha iyi şarkılar hazırlarlar.