BesaleT
Süper Emekli
Bende bilemedim hala gerçek olduğuna inanamadım o yüzden perşembe izlerim bende.Sakallı bacıyı kaçırırsam intihar ederim perşembe kaçmaz benden o nasıl bir tip
Bende bilemedim hala gerçek olduğuna inanamadım o yüzden perşembe izlerim bende.Sakallı bacıyı kaçırırsam intihar ederim perşembe kaçmaz benden o nasıl bir tip
Hiç değişmedi ki hep iki saattürkiye katılmayınca oy hakkıdamı kayboluyor acaba ? yoksa oy verebiliyormu diğer ülke yarışmacılarına ?
birde azerbaycanla bizim aramızda 1 saat fark vardı neden şimdi iki saat aramızda fark oldu o kısmı anlamadım?
Hiç değişmedi ki hep iki saat
Sen Haritalara değil bana güven
bak şekildede görüldüğü gibi türkiyeyle arasında bir saat fark var olması lazım azerbaycan kafasına göre takılıyorsa bilemem )
harita yalan söylemezSen Haritalara değil bana güven
ben de söylememharita yalan söylemez
sağol sen nasılsın?Hoşgeldin Serhan nasılsın ?
Eyw yaşamaya çalışıyoruzben de söylemem
sağol sen nasılsın?
insanoğlu beşer şaşar harita şaşmaz )ben de söylemem
sağol sen nasılsın?
sen eskidenbu kadar inat değildin yainsanoğlu beşer şaşar harita şaşmaz )
hayır bilime güvenmek lazım matematik doğru söyler onu anlatıyordum )sen eskidenbu kadar inat değildin ya
Saat farkı hep 2 saatdi. Başka haritalarda baksan 2 saat fark olduğunu görürsün.insanoğlu beşer şaşar harita şaşmaz )
tamam sizimi kıracağım ya varsın 2 saat olsun )Saat farkı hep 2 saatdi. Başka haritalarda baksan 2 saat fark olduğunu görürsün.