Evet o seneydi. Çünkü katılmayan ülkeler hiçbir şekilde oy veremiyor. Katılanlar elenseler bile oy hakkları var.Katılmadığımız bir sene yine de 12 puan verdik diye hatırlıyorum.
Ya da yarı finalde elendiğimiz zaman olabilir bu olay.
Evet o seneydi. Çünkü katılmayan ülkeler hiçbir şekilde oy veremiyor. Katılanlar elenseler bile oy hakkları var.Katılmadığımız bir sene yine de 12 puan verdik diye hatırlıyorum.
Ya da yarı finalde elendiğimiz zaman olabilir bu olay.
ben sandım türkiye katılmayınca bende bıraktım diyorsun öyle bir tepki verdiğini sandım ? baştan beri izlemiyorum desen yaİşte o yüzden tam fiyasko benim için @destere
zamanında çok değerliymiş de, şimdi yarışma amatörlerin gösteri alanına dönmüşTürkiye ile alakası yok @destere Sıla katilirsa ancak o zaman o da imkansız Sila teklif gelse kabul etmem demişti
Herkes finalde yapar o zaman. Öyle daha ekşınlı oluyor. Az kişi olunca zevki çıkmıyor. Hatta Haxball Eurovision Özel yaparız nasılsa Cumartesiye denk geliyor.Ben finalde yaparım sizi bilmem.
O iş biraz zor. Haxball'ı taşıyacağız artık bu hafta başka güne.Herkes finalde yapar o zaman. Öyle daha ekşınlı oluyor. Az kişi olunca zevki çıkmıyor. Hatta Haxball Eurovision Özel yaparız nasılsa Cumartesiye denk geliyor.
Şarkıları Haxball oynarken dinleyemeyiz mi? 🙄O iş biraz zor. Haxball'ı taşıyacağız artık bu hafta başka güne.
Biz büyük ihtimal internetten izleyeceğimiz için hayır.Şarkıları Haxball oynarken dinleyemeyiz mi? 🙄
Cuma yaparız haxballı.Biz büyük ihtimal internetten izleyeceğimiz için hayır.