EuroBasket 2017 Yorum ve Sohbet Konusu

Çok değişik ve zevkli bir turnuva oluyor. Slovenya'nın o gruptan namağlup lider çıkması büyük başarı. Fransa'nın kadrosuna baktım. Şampiyonluğu net bir şekilde zorlayacak bir kadroyla gelmişler aslında. Fark yemeleri ilginç. Grup maçı ama eleme maçlarının havası farklı oluyor hep.

Sağlam kadro. Bir de Tony Parker olsa konuşmaya bile gerek kalmazdı. Direkt kupayı ver. :D @MasacRE-
Thomas Heurtel, Antoine Diot, Léo Westermann, Nando De Colo, Edwin Jackson, Evan Fournier, Axel Toupane, Boris Diaw, Louis Labeyrie, Joffrey Lauvergne, Vincent Poirier, Kevin Séraphin
Parker dışında Gobert ile Batum da yok. Özellikle Gobert şu an en önemli eksik bence. Ama şu hali de kadro olarak iyi görünse de iyi top oynamıyor. Grup maçları tamam da izlerken görünüyor kötü oldukları. Bu şekilde devam ederlerse madalya şansları çok az olur.

Parker dışında Gobert ile Batum da yok. Özellikle Gobert şu an en önemli eksik bence. Ama şu hali de kadro olarak iyi görünse de iyi top oynamıyor. Grup maçları tamam da izlerken görünüyor kötü oldukları. Bu şekilde devam ederlerse madalya şansları çok az olur.
İzleyeceğim bundan sonraki maçlarını. Gobert tamamen aklımdan çıkmış. O gelseydi çember yüzü zor görürdü Slovenya. Batum da güçlü bir ilk 5 oyuncusu. Yine de iyi takım. Parker-Gobert ikilisinden biri gelseydi şampiyonluk için yeterdi. Parker'a karşı hala Avrupa'da milli takım koçları bir çare bulamadı.
Her ne olursa olsun yine de finale çıkarlarsa şaşırmam.

Bilemeyenler için Letonya maçı saati farklı. Akşam 21'de değil, 20:45'te.

Melih'in içine Curry kaçmış, bu performansının başka açıklaması olamaz.

Melih, Cedi seviye atladı resmen. Yazık olacak bu ikisine. Yine bütün sezon yedek oturacaklar gibi. :( Bu turnuvada da Bobby-Ersan ikilisi olsaydı daha da ileriye gidilebilirdi. Gerçi Ersan olsaydı muhtemelen Melih bu kadar ön planda olmayacaktı ama o ayrı.

Cedi ve Melih mükemmel oynuyorlar. Cedi'nin 3. çeyreğin sonundaki 3+1'i efsaneydi. 4 sayı fark var, kapatılmayacak ve geri dönülmeyecek bir sayı farkı değil. Molayı da aldırdık. Ancak biz son çeyrek ne zaman öne geçsek, tecrübe eksikliğinden dolayı geriye düşüyoruz. Umarım bu maç bunu yaşamayız.

Cedi şuan tek başına mücadele ediyor resmen. Son çeyrek, fark 2 sayıya kadar inmiş, bu kadar top kaybı yaparsan kaybedersin. Mücadelemiz güzel ancak bu güzel mücadeleye rağmen basit hatalarla kaybetmek üzücü oluyor.

Son düzenleme:
maclarini izleyemedim. Kaybetmisler. Bu takim nasil tek silahli Almanya'ya yenildi aklim almiyor. :(
Dedim ya çok kötüler. Bir Fournier çok iyi oynadı, tek başına direndi resmen adam. Daha çok fark vardı son dakikalara girilirken onun çabasıyla yetiştiler ama yeterli olmadı. De Colo falan çok kötüydü yani. Almanya'da da Schröder ile birlikte Theis şov yaptı ikisi sırtladı takımı :D

Şimdi de Finlandiya-İtalya var. İtalya eziyor Finlandiya'yı.

Son düzenleme:
Dedim ya çok kötüler. Bir Fournier çok iyi oynadı, tek başına direndi resmen adam. Daha çok fark vardı son dakikalara girilirken onun çabasıyla yetiştiler ama yeterli olmadı. De Colo falan çok kötüydü yani. Almanya'da da Schröder ile birlikte Pleis şov yaptı ikisi sırtladı takımı :D

Şimdi de Finlandiya-İtalya var. İtalya eziyor Finlandiya'yı.
Cok yorgunum, odaya gecip izleyeyim. Üzüldüm acikcasi. De Colo Avrupa'nin en saglam basketbolcularindan bir kac yildir. Keske Parker gelseydi. Yakismadi Fransa'ya Almanya gibi düsük kaliteli bir takima elenmek. Yillarca Nowitzki aldi götürdü, o gittikten sonra da Schröder. Hep 1 silahlari var. Ikinci adam cikmiyor.

Fransa çok kötü bir turnuva geçirdi, Almanya'ya elenmelerini beklemiyordum açıkçası.

İtalya - Finlandiya maçına gelirsek, İtalya resmen eziyor Finlandiya'yı.